ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Проблеми на Татуїні

Артикул:75299

LEGO® • Проблеми на Татуїні (75299)
1099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75299
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Мандалорець
Вік:
7-12
Деталі:
276
Коробка:
262 x 191 x 46
Дата виходу:
Січень 2021

Мчи пустелею на Татуїні разом із Дитям на чудовому спідері Мандалорця! Але стережися – у пустелі чигає багато небезпек! Об'єднайся з тускенським рейдером у його криївці в хатині: він озброєний тускенскою балістою та палицею і готовий допомогти. Мандалорець уже стискає важку бластерну гвинтівку й пістолет. Разом ви дасте відсіч усім ворогам!

Прекрасна галактика!
LEGO Group моделює культові кораблі, транспортні засоби, локації і персонажів зі всесвіту Зоряних воєн з 1999 року. LEGO Star Wars - один з найпопулярніших серіїв з множиною наборів, які порадують прихильників різного віку.

  • Набор "Проблеми на Татуїні" (75299) - допоможе вам весело створювати і відтворювати свої власні історії з 2-го сезону " Зоряних воєн : Мандалорец". Не буде кінця польотам на спідері і стрільбі!
  • У набір входять мініфігурки мандалорца і тускенского редера із зброєю для ролевих пригод, а також фігурка LEGO Child (також відома як Маленький Йода).
  • У спідері є місце для мініфігурки LEGO® і сумка, в якій може подорожувати дитина. Також включає збірне укриття Тускена і підпружинену баллисту для редера.
  • Цей відмінний конструктор підходить для створення і гри в поодинці або з друзями. Він стане прекрасним подарунком на день народження, Новий рік або особливим сюрпризом для творчих дітей від 7 років.
  • Спідер має розміри більше 3 см у висоту,  13 см в довжину і 3 см завширшки, і цей набір ідеально поєднується з іншими збірними іграшками LEGO® Star Wars ™.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code