ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Куб-кіт зі Стефані

Артикул:41665

LEGO® • Куб-кіт зі Стефані (41665)
319 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41665
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
46
Коробка:
157 x 210 x 52
Дата виходу:
Січень 2021

Разом зі Стефані потурбуйся про її кота. Грайливий улюбленець зацікавлено дивиться на пташку на дереві. Перенеси кота до кігтеточки, де він може побавитися пір’їною. Закрий куб і візьми його із собою на прогулянку або ж постав на стіл – і весела котяча мордочка буде поруч у кожній грі.

  • Зробіть дитині несподіваний подарунок - компактну ігрову скриньку з твариною "Куб-кіт зі Стефані" LEGO® Friends (41665). Цю дивовижну іграшку можна узяти з собою пограти з друзями або виставити на загальний огляд в спальні.
  • Скриньки подружок LEGO® Friends - це купа веселощів в компактному просторі. У цій скриньці ви знайдете іграшку мінілялечку однієї з подружок LEGO® Friends Стефані, фігурку кішки невідомого заздалегідь кольору, пташку і спортзал для котенят.
  • Діти зможуть дістати іграшки із скриньки або помістити їх всередину, щоб узяти з собою в дорогу.
  • Симпатичний і творчий подарунок на будь-який випадок для дітей від 6 років, яким подобається грати з іграшковими тваринами. Ці прості моделі - чудовий перший крок в захоплюючий світ моделей для зборки LEGO®.
  • Розміри скриньки : більше 7 см у висоту і 8 см завширшки. Мила котяча стилістика спонукає дітей виставити цю переносну іграшку на видне місце.

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code