ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пожежний командний пункт

Артикул:60282

LEGO® • Пожежний командний пункт (60282)
2099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60282
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Вік:
6-12
Деталі:
380
Коробка:
480 x 282 x 61
Дата виходу:
Січень 2021

Бум! Ой! Науковець розлив каву, і в лабораторії почалася пожежа! Разом із зірками телебачення міста LEGO® City Бобом і Фелдманом мчи на місце подій у промисловій зоні міста. Керуй крутою пожежною машиною й запусти пожежного робота Тостика з його потужними водометами. А тоді візьми вогнегасник, залізь у колиску й допоможи пожежному загону міста LEGO City всіх урятувати!

  • Діти можуть розігрувати історії з популярного серіалу "ЛЕГО Сіті : пригоди" з ігровим набором "Пожежний командний пункт" LEGO City (60282), в якому представлені реалістичні автомобілі і забавні персонажі з телешоу.
  • Що в коробці? Класна іграшкова пожежна машина з діючим підйомником, наукова лабораторія і язики полум'я LEGO®, а також персонажі телешоу "ЛЕГО Сіті" - пожежний робот Тості, Боб і Фельдман.
  • Діти можуть піднімати підйомник вантажівки, стріляти "водними" елементами зі знаряддя пожежного робота Тості, збиваючи полум'я LEGO®, і розігрувати історії з персонажами шоу "ЛЕГО Сіті".
  • Цей якісний набір стане відмінним подарунком на Новий рік, на день народження або будь-який інший особливий день. Йому будуть раді прихильники серіалу "ЛЕГО Сіті : пригоди", а також діти, які люблять творчі ігри.
  • Розміри пожежної вантажівки (з прибраним автопідйомником) в зібраному виді: більше 10 см у висоту, 33 см в довжину і 6 см завширшки.
  • У пожежної машини є відділення для зберігання протипожежного приладдя, а також причіп з пандусом для перевезення пожежного робота Тості. У набір входять 3 мініфігурки пожежників в шоломах.
  • Для цього набору є як прості інструкції, так і цифрове керівництво Instructions PLUS для початкуючих будівельників в безкоштовному додатку LEGO® Building Instructions.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code