ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Канікули в будинку на колесах

Артикул:60283

LEGO® • Канікули в будинку на колесах (60283)
729 грн

Оцінити:

Артикул:
60283
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Вік:
5-10
Деталі:
190
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2021

Сідай у класичний будинок на колесах LEGO® City й вирушай на канікули в пошуках пригод. Приїдь у своє улюблене місце, знайди, де розбити табір, і розклади садові меблі. Допоможи нагодувати малюка з пляшечки й посади його в переноску, щоб приготувати обід у кухні. Влаштуйте чудовий пікнік у гарній місцині, покладіть малюка в ліжечко та заплануйте наступну зупинку. Завтра на вас чекає ще один неймовірний день!

  • З цим класичним ігровим набором "Канікули в будинку на колесах" LEGO® City (60283) діти можуть відправитися туди, куди покличе їх уява. Набор повний реалістичних функцій, щоб надихнути на веселі ролеві ігри в реальному житті.
  • Що в коробці? Усе, що треба дитині, щоб зібрати приголомшливий будинок на колесах з множиною крутих функцій, а також мініфігурки мами і папи і мила фігурка малюка.
  • Будинок на колесах обставлений меблями, і в ньому ви знайдете стіл, міні-кухню та спальну зону.  Бічна панель, що відкривається, і знімний дах звільняє місце, роблячи гру з ним зручніше.
  • Ідеальний подарунок на Новий рік, день народження або інше свято для дітей у віці від 5 років, що люблять моделі транспортних засобів і творчі іграшки. Для зборки керованої іграшки вимагаються тільки базові навички конструювання.
  • Розміри будинку на колесах в зібраному виді: більше 9 см у висоту, 16 см в довжину і 5 см завширшки.
  • Аксесуари включають класну переноску для немовляти, яку можуть носити мініфігурки, похідну плиту і сковорідку, а ще підсмажене яйце і круассан.
  • Для цього набору передбачені як друкарські інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO® Building Instructions. Інтерактивні інструкції по зборці допоможуть дітям стати справжніми майстрами з конструювання.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code