ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Отруйне болото гусениці. Додатковий рівень

Артикул:71383

LEGO® • Отруйне болото гусениці. Додатковий рівень (71383)
1499 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71383
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
7-14
Деталі:
374
Коробка:
354 x 191 x 70
Дата виходу:
Січень 2021

Доповни стартовий набір LEGO® Super Mario™ цим динамічним додатковим набором та зустрінься з гусеницею в лимонадних джунглях! Вигинай і стукни по Гусениці, щоб розкрити секретний міст. Стережися Гумби, що ховається під мостом. Не торкайся отруйного болота, скориставшись обертовою платформою і плотом. Отримай неймовірні сили завдяки кубику з суперзіркою і здолай летючого Купу наприкінці сповненої небезпек подорожі!

  • Додатковий набір "Отруйне болото гусениці" (71383) дозволяє юним будівельникам створювати самі різні випробування в зібраних з кубиків отруйних Джунглях газованої Води, щоб додати до стартового набору LEGO® Super Mario™.
  • Містить іграшкові фігурки LEGO® знаменитих ворогів Super Mario™ - Гусениці, Гумби і Летучого Купи - яких повинен перемогти LEGO® Маріо (фігурка не входить в комплект).
  • У набір входить рухлива платформа, розсувний міст, щоб взаємодіяти з гравцями під час їх подорожі, і блок супер зірочки, який наділяє додатковими силами і збільшує нагороди.
  • Цей унікальний ігровий набір з 374 деталей стане ідеальним подарунком LEGO® на день народження або інше свято для дітей у віці від 7 років, у яких є стартовий набір (71360), необхідний для інтерактивної гри.
  • Розміри творчого набору для зборки: більше 6 см у висоту, 31 см завширшки і 26 см в глибину в базовому виді. Його можна перебудовувати або поєднувати з іншими наборами LEGO® Super Mario™.
  • У безкоштовному додатку LEGO® Super Mario™ ви знайдете інструкції по зборці, безпечний майданчик, де діти можуть ділитися своїми ідеями, і багато що інше. Список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS ви знайдете на сайті LEGO.com/devicecheck.
  • Колекційні набори LEGO® Super Mario™ допомагають оживити улюбленого персонажа Nintendo® і пропонують безмежні можливості для розширення, перебудови і персоналізації рівнів для поодинокої або спільної гри.
  • Високоякісні елементи LEGO® відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому вони сумісні один з одним і просто і надійно з'єднуються.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code