ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
У Гоґвортсі: урок гербалогії

Артикул:76384

LEGO® • У Гоґвортсі: урок гербалогії (76384)
1099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76384
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Harry Potter
Вік:
8-14
Деталі:
233
Коробка:
191 x 262 x 61
Дата виходу:
Січень 2021

Розгорни складену з кубиків книгу та увійди до гоґвортської теплиці. Професорка Спраут саме розпочинає урок гербології. Дістань із полиці книгу заклять, а тоді приєднайся до Седрика Діґорі та Невіла Лонґботтома на уроці, який веде вихователька гуртожитку Гафелпаф. Поливай магічні рослини, відвідай гарбузяну грядку, а тоді пересади корінь мандрагори – тільки не забудь вдягнути навушники!

  • "У Гоґвортсі: урок гербалогії" LEGO® Harry Potter™ (76384) - це ігрова книга з кубиків. Відкрийте її і вирушайте в оранжерею Гоґвортса, де проходять заняття по гербалогії.
  • Містить мініфігурки Седрика Діґорі, Невіла Лонґботтома і професорки Помони Спраут, а ще книгу заклинань, грядку з гарбузами, станцію для поливу з відром і золотим краном і фон оранжереї.
  • Діти відкривають кришку і потрапляють на урок гербалогії професорки Помони Спраут. Тут є устаткування для садівництва і зачаровані рослини, з якими можна практикуватися, тільки звернете увагу на знак, застережливий про небезпеку мандрагори.
  • Для дітей від 8 років. Дивний подарунок для юних чаклунів і чародійок, що шукають нові враження від магії Гарі Поттера.
  • Розміри цього набору з серії "У Гоґвортсі: урок гербалогії": більше 12 см у висоту, 8 см завширшки і 4 см в глибину. Відмінний розмір, щоб брати його з собою і грати де завгодно, і він чудово поміститься на книжковій полиці.
  • Тут є автентичні аксесуари, такі як срібна лопатка і ножиці для обрізання, а також фон оранжереї, яку діти знають по знаменитих сценах з фільмів про Гарі Поттера.
  • У серії є і інші набори, які можна додати в колекцію. Кожен з них відтворює чарівний урок в одному з класів, і їх можна об'єднати, щоб отримати кругову панораму Гоґвортса.
  • Усі набори LEGO® Harry Potter™ повні персонажів, функцій і місць з чарівних фільмів, щоб зачаровувати і надихати на нескінченну творчу гру.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code