ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Будиночок на дереві під час сафарі

Артикул:31116

LEGO® • Будиночок на дереві під час сафарі (31116)
1099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
31116
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Вік:
7-14
Деталі:
397
Коробка:
282 x 262 x 59
Дата виходу:
Березень 2021

Діти можуть розігрувати захоплюючі пригоди в африканській савані завдяки цьому приголомшливому набору «Будиночок на дереві під час сафарі» з серії LEGO® Creator 3in1 (31116). У ньому є все, що потрібно! Наприклад, можна зібрати будиночок на дереві. У ньому є балкон, драбинка, туалет і раковина, а ще залишаться деталі для жирафа, фламінго і птаха-носорога. Крім того, в набір входять дві міні-фігурки.

Три моделі в одному наборі

Розвивайте уяву дітей завдяки цьому набору із серії LEGO Creator 3 в 1, який дозволяє створити цілих три моделі. Діти зможуть зібрати будиночок на дереві, біплан і лева або катамаран і крокодила. А ще можна втілити свою власну ідею створити щось абсолютно нове!

Весела гра і розвиток уяви.

Завдяки наборам LEGO Creator 3in1 формату «три в одному» діти можуть розвивати уяву, змінюючи запропоновані моделі і придумуючи власні. Ми пропонуємо набори з машинами, роботами, мотоциклами і багатьом іншим - просто виберіть те, що подобається!

  • Набір LEGO® Creator 3i в 1 «Будиночок на дереві під час сафарі» (31116) захопить уяву дітей завдяки трьом різним моделям: будиночка на дереві, літака і човна.
  • У набір LEGO® входять міні-фігурки хлопчика і дівчинки з камерою, щоб сафарі стало ще більш захоплюючим.
  • У будиночку на дереві є балкон з диваном і сходами, туалет і раковина. У набір також входять три збірні фігурки тварин: рухливий жираф, фламінго і птах-носоріг.
  • У біплані є кабіна для міні-фігурки, а також лев, дерево і папуга нерозлучник. Модель з катамараном має вітрила, крокодила і марабу.
  • Цей набір LEGO® Creator 3 в 1 складається з 397 елементів і стане відмінним подарунком для будь-якого шанувальника тварин, яким вже виповнилося сім років.
  • Розміри будинку LEGO®: більше 18 см у висоту, 12 см в ширину і 12 см в довжину. Модель підходить як для ігор, так і для прикраси інтер'єру.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code