ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Космічний видобувний робот

Артикул:31115

LEGO® • Космічний видобувний робот (31115)
829 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
31115
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Вік:
7-14
Деталі:
327
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Березень 2021

Шанувальникам LEGO® обов'язково сподобається розігрувати захоплюючі пригоди з цим набором «Космічний видобувний робот» (31115). У робота є циркулярна пила і реактивний ранець, а положення його кінцівок і обличчя можна міняти. Завдяки цьому можна придумувати все нові і нові ігри!

Космічний простір для творчості.

Любителям космічних пригод і роботів обов'язково сподобається цей набір, адже з ним можна зібрати як мінімум три приголомшливі моделі! Діти можуть створити космічного робота для гірських робіт, робота-транспортера на чотирьох ногах або рухомого робота на двох ногах.

Три приголомшливі моделі LEGO в одному наборі!

Набори з формату «три в одному» з серії LEGO Creator допомагають дітям розвивати уяву за допомогою моделей машин, що модифікуються, роботів, літаків і багато чого іншого.

  • Три варіанти космічного робота допоможуть дітям боротися з прибульцем за кристали, досліджувати галактику або битися в битвах. Доступні варіації з двома і чотирма кінцівками.
  • Космічний робот оснащений рухомими кінцівками, циркулярною пилкою і реактивним ранцем. Вираз його обличчя можна міняти. У варіантах транспортера і дослідника передбачений робот-пілот.
  • Цей набір із серії LEGO® Creator 3 в 1 складається з 327 деталей. Він стане відмінним подарунком для всіх любителів збірки старше семи років.
  • Висота робота близько 15 см. Завдяки цьому ви можете грати з ним вдома або брати його з собою.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code