ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Вежа Рапунцель

Артикул:43187

LEGO® • Вежа Рапунцель (43187)
2749 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
43187
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
6-12
Деталі:
369
Коробка:
60 x 380 x 70
Дата виходу:
Вересень 2020

Захоплюючі пригоди вже чекають маленьких шанувальників принцес Disney в чудовому наборі «Вежа Рапунцель» LEGO® | Disney (43187). Цей чарівний набір включає в себе модель вежі з печерою і таємною кімнатою, а також дві додаткові моделі, надихаючі на нові ігри.

Захоплююча творче конструювання.
У цій проробленої до найдрібніших деталей вежі ви побачите чотири різні кімнати: кімнату для хобі, спальню, затишну вітальню, а також печеру із загадковими дверима біля підніжжя вежі. У набір також входять дві додаткові моделі: гойдалки з волосся Рапунцель і таверна «Солодке каченя» з табуретом і піаніно, покликані надихнути дітей на захоплюючі творчі ігри.

Захоплюючі пригоди з улюбленими персонажами.
Діти зможуть відразу ж почати грати з цим чудовим набором, що включає в себе міні-лялечки Рапунцель Disney і Флінна, а також фігурку хамелеона Паскаля LEGO Disney. Цей набір пробуджує дитячу уяву за допомогою різних цікавих деталей, що дозволяють дітям відтворювати улюблені епізоди мультфільму «Рапунцель: заплутана історія» і придумувати нові пригоди.

  • Подаруйте шанувальникам принцес Disney різного віку дивовижні враження від збірки та ігор з набором «Вежа Рапунцель» LEGO® | Disney (43187), який включає в себе фігурки персонажів мультфільму «Рапунцель: заплутана історія» і стане прекрасним подарунком на будь-яке свято.
  • Ця прекрасна вежа і забавні персонажі чудово підходять для захоплюючих ігор і сприяють розвитку у дітей уяви і творчих здібностей. Малюки зможуть самостійно зібрати вежу і додаткові моделі і потім відтворювати улюблені епізоди мультфільму або придумувати нові історії.
  • Шанувальникам мультфільму «Рапунцель: заплутана історія» сподобається цей набір з безліччю цікавих деталей і унікальних аксесуарів. Завдяки додатковим моделям і забавним надихаючим елементам цей набір стане чудовим подарунком на день народження для дітей у віці від 6 років.
  • Чотириповерхова башта з безліччю цікавих деталей. Цей набір, що включає в себе модель вежі розміром 44 см у висоту, 11 см в довжину і 8 см в ширину, просто створений для захоплюючого конструювання та ігор, до яких дітям захочеться повертатися знову і знову.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code