ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Битва Халка з Носорогом на вантажівках

Артикул:10782

LEGO® • Битва Халка з Носорогом на вантажівках (10782)
739 грн

Оцінити:

Артикул:
10782
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
4-8
Деталі:
110
Коробка:
262 x 141 x 61
Дата виходу:
Січень 2022

Носоріг вривається у місто на своєму броньованому танку. Він розбив сейф банку і вкрав золото — але допомога вже близько! Людина-павук прибуває на місце подій надзвичайно швидко завдяки своєму крутому реактивному ранцю, завантаженому ракетами. Скеруй Павука на позицію, прицілься та стріляй. Відчуй, як тремтить земля, коли Халк таранить поганого хлопця на своїй вантажівці-монстрі. Вистріли павутину, щоб зупинити носорога!

Напрочуд просте складання. Ігрові набори 4+ дозволяють дітям швидко збирати моделі. У цьому наборі є два базові модулі для вантажівок, так що діти відразу приступають до гри. Їм навіть не потрібно до кінця збирати набір до початку гри, тому що з кожного пакета з кубиками збирається модель та персонаж. Просте керівництво у картинках полегшує будівництво навіть для дітей, які ще не вміють читати. Дорослі також можуть приєднатися до веселощів і показати юним шанувальникам Людини-павука секрети складання, щоб зробити їх майстрами-будівельниками.
 
  • Пригоди Marvel для маленьких супергероїв - діти від 4 років, яким подобаються незвичайні машини, поєднуються з Людиною-павуком та Халком LEGO® Marvel, щоб відтворити сцени з найновішого серіалу Disney+ Marvel.
  • Подарунок для дітей, які люблять техніку — у наборі «Бійка Халка і Носорога на вантажівках» LEGO® Marvel Spidey And His Amazing Friends (10782) є дві машини LEGO, три мініфігурки, реактивний ранець Людини-павука та банківське сховище.
  • Людина-павук і Халк зупиняють Носорога - діти та дорослі будуть у захваті від захоплюючих пригод, коли два монстр-траки стикаються, а Людина-павук прилітає, щоб упіймати Носорога у своє павутиння і врятувати становище.
  • Подарунок дошкільникам на день народження - цей набір LEGO® Marvel для дітей від 4 років містить стартовий модуль і просте покрокове керівництво, тому юні будівельники зможуть вчитися збирати і розвивати впевненість у собі.
  • Безліч функцій - у збірної іграшки Халка є дві змінні голови з різними виразами, реактивний ранець Людини-павука стріляє ракетами, а в сховищі є знімний сейф, який поміщається в багажник Носорога.
  • Розміри — вантажівка Халка має висоту понад 4 см та довжину 10 см, а вантажівка Носорога — висоту понад 6 см та довжину 11 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code