ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Бальна зала Белль

Артикул:10960

LEGO® • Бальна зала Белль (10960)
759 грн

Оцінити:

Артикул:
10960
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Персонажі Disney™
Вік:
2-6
Деталі:
23
Коробка:
262 x 191 x 72
Дата виходу:
Січень 2022

Безкінечну казкову магію та розвиток дошкільнятам забезпечить ця легендарна сцена конструювання та гри диснеївського мультфільму «Красуня і чудовисько». Малюкам сподобається одягати принцесу Белль в пишну золоту сукню, а потім пальцем перевертати підлогу бальної зали та насолоджуватися тим, як Белль танцює зі своїми зачарованими друзями Люм’єром, Когсвортом та Чіпом.

Казкові розваги у реальному житті для найменших. Малята зможуть поринути в магію Disney, одягаючи принцесу Белль у сукні із золотої тканини. Потім її можна помістити в бальний зал замку і, повертаючи підлогу пальцем, дивитись, як Белль танцює зі своїми друзями — Люм'єром, Когсвортом та Чіпом. Цю підходящу для найменших збірну іграшку можна перебудовувати, відкриваючи нескінченні можливості для творчої гри та розваг, що розвивають.
 
Навчання у грі для малюків. Батьки можуть розділити з дітьми дорогоцінні віхи розвитку, адже іграшки LEGO DUPLO - це відкриті веселощі, самовираження та радісне дослідження в руках маленьких дітей.
 
  • Знаменита сцена танцю – з набором «Бальна зала Белль» LEGO® DUPLO® ǀ Disney (10960) малюки можуть відтворити чарівні моменти з мультфільму «Красуня та Чудовисько» Disney.
  • Улюблені герої – в набір входять 4 фігурки LEGO® DUPLO® з улюбленого мультфільму Діснея: принцеса Белль, Люм'єр, Когсворт та Чіп.
  • Практичний розвиток уяви - ваш малюк зможе одягнути принцесу Белль у сукні із золотої тканини, а потім пальцем обертати підлогу в бальному залі, щоб Белль танцювала зі своїми зачарованими друзями.
  • Подарунок для малюків – це практичний ігровий набір для маленьких принцес та принців віком від 2 років, і він дозволяє батькам приєднатися та розділити з дітьми дорогоцінні моменти розвитку.
  • Безліч способів гри - цей набір, що налічує 19 см заввишки, 12 см завширшки і 10 см завглибшки, можна перебудовувати, змінюючи конфігурацію, щоб надихнути на нові творчі ігри.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code