ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пастка Кріпера

Артикул:21177

LEGO® • Пастка Кріпера (21177)
359 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
21177
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
7-14
Деталі:
72
Коробка:
141 x 122 x 46
Дата виходу:
Січень 2022

Вирушай зі Стівом у вибухову пригоду Minecraft на рівнинний біом. Попрацюй за верстаком над залізними брилами. Побач небезпеку за допомогою підзорної труби. Що ти бачиш? Поросятко, курчатко… Вибухаючого Кріпера! Візьми меч, щоб захистити Стіва. У тебе мало часу: Вибухаючий Кріпер вже почервонів! Тисни на перемикач і — бум! — від вибуху він летить у повітря.

Велике задоволення у маленькому наборі для гравців у Minecraft. У цій компактній класичній пригоді Minecraft на дітей чекає безліч цікавих занять. До одного з героїв гри, Стіву, приєднуються порося, курча і вибухаючий крипер. Насамперед дитина може змайструвати щось із залізної руди за верстатом. Потім йому належить доглядати тварин, вирощувати цукрову тростину і прикрасити сцену маками. Озброївшись мечем, дитина битиметься зі страшним вибухаючим крипером і, нарешті, натиснувши на спеціальний блок детонації, вибухом підкине крипера в повітря. Закінчивши пригоди, цей веселий набір можна поставити у дитячій кімнаті як чудову прикрасу інтер'єру.
 
  • Повний веселощів набір — у наборі «Пастка Кріпера» LEGO® Minecraft® (21177) є безліч персонажів, аксесуарів та можливостей, що надихають на нескінченні пригоди у Minecraft.
  • Популярні персонажі - зустрічайте культового героя Minecraft® Стіва, а також порося, курча і червоного крипера, що вибухає.
  • Безліч способів гри — діти займаються творчістю, використовуючи залізну руду, доглядають тварин і борються зі страшним вибухаючим крипером, який вибухає, коли діти натискають на спеціальний блок.
  • Відмінний подарунок - це втілення хітової гри в реальному світі стане відмінним подарунком на день народження, свята або просто для гравців у Minecraft® у віці від 7 років.
  • Портативна гра — цей компактний набір висотою більше 3 см, шириною більше 9 см і глибиною більше 9 см має величезний ігровий потенціал.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code