ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Нора лисиці

Артикул:21178

LEGO® • Нора лисиці (21178)
779 грн

Оцінити:

Артикул:
21178
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
193
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2022

Застосуй свої навички Minecraft, щоб скласти велетенський будиночок лисиці. Якщо ти зробиш його відкритим ззаду та з підйомним дахом, то зможеш легко розмістити меблі та весело проводити час всередині. Біля будинку ти можеш погодувати лисеня, дорослу лисицю і песця солодкими ягодами, перш ніж вони згорнуться на сон. Настав час порибалити. Стережися! До тебе наближається водяник! Візьми меч, щоб відбитися від зомбі.

Клопіткий день у лисячому будиночку. Користуючись своєю майстерністю гри в Minecraft, діти будують будинок у вигляді лисиці. Відкрита задня частина і дах будинку, що піднімається, дозволяють легко розставити меблі і насолодитися творчою рольовою грою всередині. Зовні є лисеня, дорослий лис і песець, яких можна погодувати ягодами, перш ніж тварини згорнуться калачиком і заснуть. Популярний персонаж з гри, зомбі-утопленик, прибуває, щоб влаштувати хаос. Діти повинні відбитися від нього мечем, а потім змінити зброю на вудку та зайнятися рибалкою.
 
  • Веселий ігровий набір — у наборі «Нора лисиці» LEGO® Minecraft® (21178) є безліч персонажів, аксесуарів та можливостей, що надихають творчу гру.
  • Знайомі фігурки - набір включає культових персонажів Minecraft®: зомбі-утопленника, лисицю, лисенка, песця і фігурку героя в лисячому вигляді.
  • Творчий та універсальний – відкрита задня частина та знімний дах будинку дозволяють грати всередині у творчі рольові ігри. Зовні є тварини, яких треба доглядати, риба, яку потрібно спіймати, і ворог, з яким треба битися.
  • Ідеальний подарунок - такий подарунок на день народження, свято або будь-який інший день дозволить гравцеві Minecraft® у віці від 8 років вивести свої пригоди в Minecraft на новий рівень.
  • Компактний набір — у цьому портативному наборі висотою понад 10 см, шириною понад 17 см та глибиною понад 12 см є цілий світ творчої гри.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code