ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кемпінг на пляжі

Артикул:41700

LEGO® • Кемпінг на пляжі (41700)
1499 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41700
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
380
Коробка:
382 x 262 x 56,5
Дата виходу:
Січень 2022

Проведи чудовий день та вечір на пляжі зі своїми друзями. Візьми цуценя Pebble покататися на дошці з веслом. Розважайся на пляжі, збирай ракушки та будуй піщані замки. Захопи вудочку й вирушай рибалити на пристань. Усередині прохолодного намету приготуй свій улов на плиті, а коли зайде сонце підсмаж зефір на багатті та розслабся під мерехтливим сяйвом гірлянди з вогниками, яку гойдає вітер.

Ігровий набір «Кемпінг на пляжі» LEGO® Friends (41700) стане ідеальним подарунком для дітей віком від 6 років, яким подобається морське узбережжя. Дитина зможе відтворити свій ідеальний день, граючи на пляжі, а ввечері - підсмажити зефір, закрити тент намету і уявити затишну ніч під куполом.
 
Так багато способів грати. Цей колекційний ігровий набір для розкішного кемпінгу включає дві дошки з веслами для катання, на яких подружки LEGO Friends разом з цуценям Пеббл можуть досліджувати узбережжя і природу. На суші вони можуть шукати черепашку та будувати замки з піску, а потім освіжитися у вуличному душі та туалеті. Тут є пристань для риболовлі, а улов можна приготувати на плиті в наметі із зручними кріслами та двоярусними ліжками.
 
Зручне збирання. Електронний посібник, доступний у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions, робить складання ще більш захоплюючим. Інструменти масштабування та обертання допомагають хлопчикам та дівчаткам у процесі складання переглядати колекційну іграшку. Відправте дітей до міста Хартлейк Сіті, де вони дізнаються, що найкраще вдається проводити час з друзями.
 
  • Набір з безліччю функцій для дружньої гри без кордонів - ця іграшка LEGO® з кемпінгом містить безліч деталей, щоб надихнути дітей на багатогодинну гру, пропонуючи їм відтворити ідеальний день на пляжі з друзями.
  • Відпочивайте стильно - набір «Кемпінг на пляжі» LEGO® Friends (41700) включає 3 міні-лялечки, фігурку цуценя, намет з двоярусними ліжками, плитою і тканинним тентом, а також вітряк, що крутиться, що дає електрику для ламп.
  • Безліч пляжних розваг – у цьому ігровому наборі LEGO® Friends є дві дошки з веслами для катання, пляж із піщаними замками та черепашками, а також причал для риболовлі. Увечері діти зможуть затишно влаштуватися біля вогнища.
  • Подарунок із творчими деталями — реалістичні аксесуари пожвавлюють гру. Тут є мило для душу, викладений черепашками туалет, рятувальні жилети, стереосистема, зефір на паличці та лампи для ліжка.
  • Подарунок для дітей віком від 6 років - набір стане гарним подарунком на день народження або інше свято для дітей, які люблять відпочинок на пляжі та іграшки з творчими аксесуарами.
  • Барвиста прикраса — цей набір LEGO® Friends висотою понад 17 см і шириною 25 см стане чудовою прикрасою інтер'єру завдяки тканинному намету та гірлянді з лампочками.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code