ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Ринок вуличної їжі

Артикул:41701

LEGO® • Ринок вуличної їжі (41701)
2099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41701
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
592
Коробка:
480 x 282 x 61
Дата виходу:
Січень 2022

Облети навколо світу під час обіду. Персонажі LEGO® Friends навідалися на ринок вуличної їжі. Огляньте різні прилавки, щоб знайти щось смачненьке. Тут є вантажівка, де продають тако, прилавок зі свіжовижатими соками, а також суші та рамен-бар. Беріть їжу за столик та спробуйте вибір одне одного. Ітан виглядає збентеженим. Ой-ой ... у цьому тако забагато гострого соусу!

Запропонуйте дітям досліджувати їжу інших народів із набором «Ринок вуличної їжі» LEGO® Friends (41701). Віддайте належне тенденціям стріт-фуду та різноманітності кухонь різних країн! Цей набір порадує як шанувальників LEGO Friends, так і дітей-гурманів - тут є фургон з тако, кіоск із соками, прилавок із суші та раменом, а також безліч аксесуарів для приготування їжі.
 
Творча гра, яка розширює горизонти. Кожен елемент містить креативні деталі. У фургона з тако відкриваються дверцята, так що ви легко зможете грати всередині нього з такими милими деталями, як гострий соус і соус гуакамоле. У барі з соками є блендер, щоб міні-лялечка LEGO Friends Емма могла готувати смузі, а ще діти можуть почастувати іграшкове кошеня печивом.
 
Електронний вимір. Встановіть програму LEGO Building Instructions — покроковий посібник зі збирання, де діти можуть масштабувати, обертати та переглядати моделі, щоб кожен міг відчути себе майстром збирання. Цей подарунок LEGO Friends дозволить малюкам зіграти у реальний світ у місці, де раді всім.
 
  • Творчий подарунок, який оспівує кухню різних країн — з набором «Ринок вуличної їжі» LEGO® Friends (41701) юні гурмани із задоволенням розглядатимуть прилавки зі стравами з усього світу, проводячи час зі своїми найкращими друзями.
  • Повний кумедних функцій - у наборі на гастрономічну тему з 592 деталей є 3 міні-лялечки, серед яких подружка LEGO® Friends Емма, фургон з тако, бар із соками, прилавок із суші, обідня зона, знак з кактусом та іграшкове кошеня.
  • Інтерактивна гра - у міні-лялечок змінні голови з різними виразами обличчя, що дозволяє дітям показати у грі, що вони думають про їжу. Фургон відкривається для забезпечення легкого доступу всередину.
  • Аксесуари для гри в їжу - миска з раменом з яйцем зверху, суші, палички для їжі, вилка, миски для макання, фрукти, чилі та соус гуакамоле допомагають дітям оживити гру в їжу.
  • Крутий подарунок на день народження дітям від 6 років – ідеально підходить для хлопчиків та дівчаток, які люблять іграшки, що відображають останні тенденції. Веселий подарунок на день народження для маленьких гурманів, які люблять проводити час із друзями.
  • Розвага в будь-який час - висота фургона з тако складає більше 11 см, а довжина - 16 см. Цей набір досить компактний для того, щоб не прибирати його і тримати на увазі на той випадок, якщо діти захочуть пограти з їжею LEGO®.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code