ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Будинок на центральній вулиці

Артикул:41704

LEGO® • Будинок на центральній вулиці (41704)
6599 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41704
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
8-14
Деталі:
1682
Коробка:
582 x 378 x 87
Дата виходу:
Січень 2022

Ласкаво просимо до самого серця спільноти! Погуляй з друзями у жвавому Хартлейк-Сіті. Заходь у салон краси або випий кави в книжковому кафе. Приєднуйся до Стефані в скейтпарку або навідай Дотті у її квартирі. Допоможи новій сім’ї переїхати до району. Облаштовуй та перебудовуй будь-яку будівлю, щоб упорядкувати вулицю на свій смак!

Шанувальникам LEGO® Friends віком від 8 років сподобається проводити час у самому центрі спільноти з набором «Будинок на центральній вулиці» (41704). У наборі три будинки, які з'єднуються у квартал для городян. Тут є перукарня, ринок із продуктами з усього світу та книжкове кафе. Кожен елемент є модульним, тому творчим дітям сподобається розставляти будівлі, як їм заманеться! У набір входить 12 - так, цілих 12! — фігурок, тож можливості для рольової гри тут справді безмежні. Діти можуть зробити зачіску в салоні у Тревора, провести час у квартирі Дотті, виконувати трюки на скейтборді зі Стефані або притримати двері для Харпер, яка котить на своєму інвалідному візку в кафе.
 
Складання - це частина задоволення. Цей масштабний набір з 1682 деталей дає можливість всій сім'ї взяти участь у збиранні та створити модель, яка займе почесне місце у будь-якій кімнаті. Познайомте юних будівельників із гостинною спільнотою LEGO Friends, де кожна дитина почуватиметься як удома.
 
  • Нескінченна гра уяви – універсальні модульні будівлі та 8 міні-лялечок у наборі «Будинок на центральній вулиці» LEGO® Friends (41704) означають, що у творчих дітей будуть безмежні можливості для гри в магазин.
  • Район, де раді всім — у цьому наборі вісім міні-лялечок та чотири фігурки тварин, а також вантажівка для переїздів, щоби діти могли зіграти у зустріч нової родини.
  • Годинники творчих веселощів - шанувальники LEGO® Friends зможуть робити покупки в іграшковому продуктовому магазині, зайти в салон, щоб зробити зачіску, працювати в домашньому офісі або зустрічатися з друзями в скейт-парку.
  • Щодня новий вигляд — завдяки модульним будинкам цього набору LEGO® Friends гра ніколи не набридає, адже діти зможуть нескінченно переставляти будівлі, змінюючи вигляд вулиці.
  • Ідея веселого подарунку для дітей віком від 8 років — цей універсальний ігровий стане чудовим подарунком на день народження для шанувальників LEGO® Friends та для дітей, які люблять грати в магазин та змінювати свої іграшки.
  • Величезний ігровий набір - ця масштабна модель заввишки більше 24 см, шириною 39 см і глибиною 16 см стане дуже прикрасою інтер'єру.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code