ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Автомобіль для саджання дерев

Артикул:41707

LEGO® • Автомобіль для саджання дерев (41707)
1149 грн

Оцінити:

Артикул:
41707
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
336
Коробка:
354 x 191 x 70
Дата виходу:
Січень 2022

Приєднуйся до місії Олівії та Даніель — озеленити Хартлейк-Сіті! Допоможи Олівії виростити саджанці в теплиці. Обріж рослини ножицями. Збери листя у компостер. Накачай трохи води в лійку. Достав дерева на електровантажівці, а потім повернися, щоб відпочити на фермі та подружитися з білочкою, метеликами, бджолою та сонечком.

Розпаліть у дітях інтерес до природи з набором "Автомобіль для саджання дерев" LEGO® Friends (41707). У процесі складання та ігри хлопчики та дівчатка віком від 6 років зможуть дізнатися, як ростуть рослини. У цей чудовий набір входять 2 міні-лялечки, розплідник для дерев, вантажівка-пікап, що катається, а також безліч симпатичних садових аксесуарів і фігурок тварин, які складуть компанію персонажам LEGO Friends за роботою.
 
Стимуляція творчої гри. Цей подарунок на день народження дитині оснащений багатьма функціями, що допомагають розвивати уяву. Дітям, котрі люблять техніку, сподобається пікап, який персонажі переобладнали для роботи на електриці. Він оснащений шарнірною стрілою для завантаження та вивантаження дерев з кузова. Обидві міні-лялечки можуть поміститися в кабіні – дітям достатньо зняти дах та помістити їх усередину.
 
Розвиток захоплень у дітей. Познайомте малюків зі світом Heartlake City. Чим би вони не цікавилися — наукою, спортом, мистецтвом чи екологією, для них знайдеться набір для розвитку уяви та персонаж, схожий на них самих.
 
  • Враження для маленьких садівників – порадуйте дітей, які люблять іграшки на тему природи, набором "Автомобіль для саджання дерев" LEGO® Friends (41707). У цей набір входять еко-вантажівка та розплідник для дерев.
  • Безліч цікавого в коробці - цей подарунок LEGO® Friends включає 2 міні-лялечки, теплицю, вантажівку-пікап, безліч садових аксесуарів і 5 іграшкових фігурок зі світу дикої природи для дітей.
  • Сповнений творчих функцій — у цій дитячій іграшці для посадки дерев є теплиця для висадки саджанців та вантажівка з вантажним краном на шарнірах, відкидними задніми дверима та знімним дахом.
  • Реалістичні аксесуари – безліч продуманих деталей, які сподобаються дітям. Садівники-початківці зможуть наповнити лійку за допомогою ручного насоса в ретро-стилі, скопати землю лопатою, а потім нагодувати білку жолудями.
  • Творчий подарунок для дітей віком від 6 років – шукаєте іграшку для дітей, які люблять природу? Набір на тему посадки дерев порадує хлопчиків та дівчаток, які дбають про навколишнє середовище, та дітей, які люблять техніку LEGO® Friends.
  • Грайте в будь-який час - розміри вантажівки складають більше 7 см заввишки, 14 см завдовжки і 6 см завширшки, так що він не займає багато місця при зберіганні.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code