ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пригоди Жасмин та Мулан

Артикул:43208

LEGO® • Пригоди Жасмин та Мулан (43208)
1849 грн

Оцінити:

Артикул:
43208
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
5-10
Деталі:
176
Коробка:
354 x 191 x 59
Дата виходу:
Січень 2022

Проведи час в Аграбі з діснеївською Жасмин та її тигром Раджею! Відвідай палац, трохи прогуляйся територією, а потім вийди на балкон, щоб помилуватися краєвидом. Стривай, хто це? Ура, це ж Mulan, Khan та Cri-kee, йдуть у гості! Поласуй смаколиками на кухні, а потім проведи Mulan екскурсію. Застрибуй на чарівний килим й вирушай у подорож до святині Mulan, щоб побачити як цвіте слива, перш ніж повернутися до палацу!

Діти від 5 років і старші, а також шанувальники диснеївських мультфільмів «Аладдін» та «Мулан» будь-якого віку зрадіють цьому набору «Пригоди Жасмін та Мулан» LEGO® ǀ Disney (43208). У ньому є іграшковий палац і храм, дві міні-лялечки та дві фігурки тварин LEGO, а також інтерактивні електронні інструкції, які допоможуть зробити складання ще цікавішим. Доступні у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту допомагають візуалізувати модель у процесі збирання. Грайте, навчайтеся та розвивайтеся. Моделі принцес Діснея допомагають дітям набути впевненості в собі та розпалюють їх уяву та творчі здібності, коли діти розігрують сцени з мультфільмів або вигадують свої власні. З набором можна грати самостійно або додати до інших наборів LEGO ǀ Disney (продаються окремо), щоб гра була ще масштабнішою.
 
Відомі персонажі. Цей набір дозволяє дітям швидко почати грати з міні-лялечками Жасмін та Мулан Disney, а також із фігурками тварин LEGO – конем Ханом та тигром Раджою. Набір стане забавним подарунком чудовій дитині для щоденної гри.
 
  • Творча гра – будь-який шанувальник Disney буде радий отримати в подарунок захоплюючий набір «Пригоди Жасмін та Мулан» LEGO® ǀ Disney, наповнений функціями та аксесуарами, що надихають на творчу рольову гру.
  • Що в коробці? — цей набір із 176 деталей дозволяє зібрати деталізований двоповерховий палац та невеликий храм, а також безліч аксесуарів для коротких та веселих щоденних ігор.
  • Культові персонажі — у наборі є диснеївські принцеси Жасмін та Мулан, а також кінь Хан та тигр Раджа.
  • Його можна комбінувати з іншими наборами Disney (продаються окремо) або використати самостійно.
  • Веселий подарунок для дітей віком від 5 років — дітям сподобається цей повний творчих можливостей набір за мотивами двох відомих мультфільмів Disney.
  • Він стане чудовим подарунком для старанної дитини.
  • Деталі для початку гри - палац висотою понад 17 см, шириною 22 см і глибиною 8 см призначений для коротких та веселих щоденних ігор.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code