ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Поліцейський автомобіль

Артикул:60312

LEGO® • Поліцейський автомобіль (60312)
349 грн

Оцінити:

Артикул:
60312
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Поліція
Вік:
5-10
Деталі:
94
Коробка:
157 x 141 x 45
Дата виходу:
Січень 2022

Обжени злочинців LEGO® City на цьому швидкісному поліцейському автомобілі. Оглядай широкі дуги, розширені захисні щитки та круті фари. Хочеться побачити як цей чудовий автомобіль зупинить злі наміри поганих хлопців! Тепер хапай ліхтарик, одягай поліцейську шапку, застрибуй всередину й вирушай до міста ловити злочинців!

Познайомте дітей зі світом захоплюючих веселощів, подарувавши ігровий набір «Поліцейський автомобіль» LEGO® City (60312). Він включає іграшковий спортивний поліцейський патрульний автомобіль з крутими дисками, широкими крилами і чіпкими шинами. Додайте мініфігурку поліцейського з іграшковим ліхтариком і поліцейським кашкетом, щоб багато годин провести за уявною гонитвою за злочинцями!
 
Іграшка для складання LEGO для дітей віком від 5 років. У цей набір входить покрокова інструкція зі збирання в картинках, а в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів є інтерактивний електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати моделі з усіх боків.
 
Ласкаво просимо у світ уяви. Ігрові набори LEGO City з поліцейськими ставлять дітей у центр подій: круті іграшки піднімають їхню уяву на новий рівень. Діти досліджують світ через ігрові сценарії, які зображують реальне життя у веселій та захоплюючій формі.
 
  • Іграшкова поліцейська машина для дітей від 5 років - підвищіть рівень творчої гри з цим набором для складання та гри "Поліцейський автомобіль" LEGO® City (60312).
  • Що в коробці? - все необхідне для складання іграшкової поліцейської машини, за кермо якої можна посадити мініфігурку поліцейського, що входить в комплект.
  • Збірна іграшка для творчої гри — під час складання діти вивчають іграшкову поліцейську машину, а потім сідають за кермо та вирушають у гонитву за шахраями.
  • Забавний подарунок з будь-якого приводу — поліцейську машинку LEGO® City можна подарувати на день народження, свято або просто без приводу дитині віком від 5 років.
  • Грайте на ходу — у зібраному вигляді іграшкова поліцейська машина має висоту понад 4 см, довжину 11 см та ширину 5 см. Вона ідеально підходить для гри, куди б не вирушила дитина.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code