ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Поліцейське переслідування фургона з морозивом

Артикул:60314

LEGO® • Поліцейське переслідування фургона з морозивом (60314)
1179 грн

Оцінити:

Артикул:
60314
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Поліція
Вік:
5-10
Деталі:
317
Коробка:
282 x 262 x 59
Дата виходу:
Січень 2022

Бемц! Холоднокровні злочинці — злодій Лід та злодій Морозиво вирвали банкомат з його бази і тікають до свого власного фургону з морозивом! Виклич офіцера поліції LEGO® City для вражаючого перехоплення! Ухиляйся від морозивних пострілів, які летять з пускової установки фургона й застосуй подрібнювач шин, щоб зупинити злі дії злочинців! «КРУТІ» події у LEGO City гарантовані!

З ігровим набором «Поліцейське переслідування фургона з морозивом» LEGO® City (60314) діти зможуть розіграти сцени з серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди». У набір входить перероблена злодюжками вантажівка морозива з пусковою установкою, а також крутий поліцейський автомобіль-перехоплювач, оснащений пристроєм для знищення шин. Просто додайте мініфігурки поліцейського та двох відомих злодюжок-морозильників і на вас чекає багато годин динамічних пригод у грі.
 
Для дітей віком від 5 років. У цей будівельний набір LEGO входить покрокова друкована інструкція зі збирання, а у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів є інтерактивний електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати кожну модель з усіх боків.
 
Світ творчого конструювання LEGO City. Ігрові набори LEGO City залишають чудові враження від складання та ігри з функціональними будівлями, реалістичною технікою та забавними персонажами, що надихають на творчу відкриту гру.
 
  • Набір із поліцією за мотивами серіалу LEGO® City — набір «Поліцейське переслідування фургона з морозивом» LEGO City (60314) стане джерелом натхнення для дітей та шанувальників серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди».
  • Що в коробці? — все, що потрібно дітям, щоб побудувати барвисту вантажівку з морозивом для злодюжок, поліцейську патрульну машину та банкомат, а також 3 мініфігурки, включаючи двох персонажів серіалу «ЛЕГО Сіті».
  • Особливості та функції – діти можуть стріляти елементами «морозива» з вантажівки з морозивом, скидати знищувачі шин із поліцейського перехоплювача та розігрувати сцени із серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди».
  • Подарунок на будь-який випадок — поліцейську машинку LEGO® City можна подарувати на день народження, свято або просто зробити сюрприз дитині у віці від 5 років.
  • Іграшки для гри та демонстрації — розміри іграшкової вантажівки з морозивом у зібраному вигляді становлять понад 12 см заввишки, 15 см завдовжки та 5 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code