ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Лікарня

Артикул:60330

LEGO® • Лікарня (60330)
4149 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60330
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Місто
Вік:
7-14
Деталі:
816
Коробка:
480 x 378 x 94
Дата виходу:
Січень 2022

У лікарні сьогодні багато руху. Доктор Флібер доглядає за мамою з новонародженою дитиною, доктор Spetzel проводить МРТ, а Citrus the Clown розважає дітлахів. Зовні Wallop заносять у машину швидкої допомоги після падіння з каскадерського мотоцикла, а пілот вилітає з даху на рятувальному гелікоптері. Приєднуйтесь до безлічі веселих персонажів на захоплюючі пригоди в лікарні LEGO® City!

Ігровий набір «Лікарня» LEGO® City (60330) містить безліч надихаючих елементів для творчої гри. Тут є реєстратура, дитяча ігрова кімната, пологове відділення, туалет та кабінет для МРТ. Крім того, в набір входить машина швидкої допомоги та рятувальний вертоліт, а також дорожні пластини для з'єднання з іншими наборами LEGO, плюс 12 міні-фігурок, включаючи чотирьох персонажів з серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди».
 
Друковані та електронні інструкції зі збирання. У цей будівельний набір LEGO входить покрокова друкована інструкція зі збирання, а в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів є інтерактивний електронний посібник для дітей від 7 років. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати кожну модель з усіх боків. Світ творчого конструювання LEGO City. Ігрові набори LEGO City ставлять дітей у центр подій. Функціональні будівлі, крута техніка та надихаючі персонажі запрошують провести багато годин за творчою грою.
 
  • Набір LEGO City з лікарнею для дітей від 7 років - ігровий набір «Лікарня» LEGO City (60330) містить безліч деталей для творчої гри.
  • Що в коробці? Все необхідне, щоб діти зібрали іграшкову лікарню з кількох приміщень, машину швидкої допомоги та рятувальний вертоліт. Крім того, у наборі 12 мініфігурок, серед яких є чотири персонажі із серіалу «ЛЕГО Сіті».
  • Набір для творчої гри - в іграшковій машині швидкої допомоги є місце для вхідних в набір нош, а ще діти можуть поміщати і діставати мініфігурки пацієнтів з МРТ-сканера.
  • Подарунок для лікарів і медсестер-початківців — цю іграшку LEGO® можна подарувати на день народження, свято або просто зробити сюрприз дитині віком від 7 років.
  • Розміри – у зібраному вигляді будівля іграшкової лікарні має висоту понад 24 см, ширину 28 см та глибину 25 см.
  • Включає аксесуари для мініфігурок LEGO® — до цього ігрового набору з лікарнею входить безліч аксесуарів мініфігурок для творчої гри, включаючи медичний гіпс, шприц та крісло-каталку.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code