ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Робокостюм ніндзя Ллойда

Артикул:71757

LEGO® • Робокостюм ніндзя Ллойда (71757)
349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71757
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
4-8
Деталі:
57
Коробка:
191 x 141 x 46
Дата виходу:
Січень 2022

Об'єднай сили із Ллойдом та його потужним роботом проти злого змієборця Боа-руйнівника. Застрибуй у кабіну робота та вступай у бій двох неймовірних мечів. Е-ге-гей — стережися! Підступний змій готовий битися своїм довгим гострим списом. Чи ти зможеш використати всі свої вміння і сили, щоб приборкати його? Ти мусиш перемогти, щоб врятувати Ніндзяго-Сіті!

«Робот-ніндзя Ллойда» (71757) - це ідеальний ігровий набір, який допоможе дітям віком від 4 років розвинути навички конструювання. Він включає рухомого іграшкового робота з кабіною, в якій ніндзя веде його в бій, два великих меча і дві мініфігурки. Набір LEGO® для початківців надихає дітей на збирання. Цей ігровий набір ніндзя спеціально розроблений для того, щоб подарувати дітям віком від 4 років чудові враження від складання та гри. У кожному пакеті з кубиками в коробці є модель та персонаж, якого потрібно побудувати, тому діти зможуть швидко почати гру. У наборі є навіть базовий модуль: частково зібрана основа для початку будівництва. Цифрова розвага для всієї родини. Для цього ігрового набору є з інтерактивним електронним посібником зі складання, щоб зробити цей процес ще цікавішим для маленьких будівельників та їхніх сімей. Інструменти для масштабування та повороту, доступні у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions на смартфонах та планшетах, дозволяють маленьким дітям переглядати модель у процесі збирання. У будь-який момент вони можуть зберегти прогрес у додатку.
 
  • Набір LEGO® для початківців – з цим ігровим набором «Робот-ніндзя Ллойда» LEGO NINJAGO® (71757) діти віком від 4 років отримають все необхідне для розвитку навичок складання.
  • Дві мініфігурки - Ллойд з мечем та Удав-руйнівник з довгим списом дозволять юним шанувальникам NINJAGO® розігрувати захоплюючі битви.
  • Динамічний іграшковий робот - з цим рухомим іграшковим роботом діти можуть розігрувати захоплюючі пригоди ніндзя. Набір входить стартовий модуль для швидкого початку гри.
  • Подарунок для дітей віком від 4 років - цей надійний ігровий набір для битв надовго займе маленьких будівельників, які навчатимуться збирати і грати одночасно.
  • Колекційна модель - робот-ніндзя Ллойда заввишки більше 11 см ідеально підходить для демонстрації в кімнаті дитини між грою.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code