ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Сніговий штурмовик™ Бойовий набір

Артикул:75320

LEGO® • Сніговий штурмовик™ Бойовий набір (75320)
779 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75320
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Епізоди I-VI
Вік:
6-12
Деталі:
105
Коробка:
191 x 141 x 46
Дата виходу:
Січень 2022

Склади власну армію снігових штурмовиків LEGO® Star Wars™ й приготуйся до битви на планеті Хот! Озброй снігових штурмовиків бластерами, бластерними гвинтівками і бластерними пістолетами. Склади снігову траншею і вистріли важкою бластерною пусковою установкою E-Web по силах повстанців Альянсу. Вирушай в атаку із Солдатом-розвідником Хоту на Імперському швидкісному мотоциклі. Чи вдасться тобі привести снігових штурмовиків до перемоги?

З бойовим набором снігових піхотинців (75320) юні шанувальники зможуть зібрати свою власну армію та втілити в життя сцени з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь». У набір входять чотири мініфігурки LEGO® з різною бластерною зброєю, збірний імперський спідер з Хота, важкий бластер E-Web, що стріляє шипами, і снігова траншея з додатковими боєприпасами. Ця іграшка для складання стане відмінним подарунком або нагородою для творчих дітей віком від 6 років – вона поповнить їхню колекцію снігових штурмовиків та додасть нові ігрові можливості іншим наборам LEGO Star Wars™.
 
Електронні інструменти для збирання.
 
У набір входить покрокова інструкція зі збирання, а в додатку LEGO Building Instructions ви знайдете електронний посібник з інструментами масштабування та повороту для зручнішого перегляду. Творчі веселощі Дизайнери LEGO Group відтворюють легендарні космічні кораблі, транспортні засоби, локації та персонажів із всесвіту «Зоряних війн» вже понад два десятиліття. Величезна кількість збірних моделей для гри та демонстрації приведе у захват шанувальників будь-якого віку.
 
  • Набір для складання та гри в битви - з бойовим набором снігових піхотинців LEGO® Star Wars™ (75320) юні будівельники зможуть зібрати армію та ще раз згадати епічні сцени з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь».
  • Чотири мініфігурки LEGO® — піхотинець-розвідник з Хота та три снігові штурмовики, а також 2 бойові бластери, бластерна гвинтівка та бластерний пістолет.
  • Міні-моделі - імперський спідер з Хота (який також поєднується з набором "AT-AT" (75313)), що стріляє шипами важкий бластер E-Web і снігова траншея з додатковими боєприпасами.
  • Ідея подарунку для дітей від 6 років — подаруйте цю іграшку для складання зі 105 деталей будь-якій дитині, яка захоплюється фільмом «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь», на день народження, свято або просто так.
  • Портативна гра - розміри спідера складають більше 3 см заввишки, 12 см завдовжки і 3 см завширшки. Цей компактний набір дитина зможе запросто прибрати в рюкзак, щоб грати будь-де.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code