ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Фігурка Залізної людини

Артикул:76206

LEGO® • Фігурка Залізної людини (76206)
1849 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76206
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
9+
Деталі:
381
Коробка:
222 x 262 x 62
Дата виходу:
Січень 2022

Стань як Тоні Старк й склади власну Залізну Людину! Переміщуй, розташовуй та виставляй броню наче справжню у той час, як ти прориваєшся через динамічні пригоди Супергероя. Коли місія закінчиться, вистав неймовірного Залізного Месника, щоб усі могли помилуватися ним.

Подаруйте шанувальникам Залізної людини віком від 9 років найкращий подарунок: власну Залізну людину. Фігурка Залізної людини LEGO® Marvel (76206) заввишки більше 24 см - це збірна іграшка, яку можна брати з собою куди завгодно і яка принесе в гру цю справжні пригоди з фільмів Marvel. Зовсім як у житті Ця реалістична реконструкція заснована на залізній людині з фільму Marvel Studios «Месники: Ера Альтрона». Всі її кінцівки на шарнірах, так що діти можуть переміщати фігурку LEGO Marvel і надавати їй будь-яких поз для виконання захоплюючих завдань. Кубик, що світиться, включається кнопкою і надає додатковий реалізм, підсвічуючи дуговий реактор на грудях Залізної людини. Коли Залізна людина не рятує всесвіт, вона стає чудовою прикрасою інтер'єру: для неї навіть є знімна інформаційна табличка з детальною інформацією про культового Бронованого Месника. У безкоштовному додатку LEGO Building Instructions є додатковий електронний посібник, який діти можуть використовувати для збільшення, повороту та перегляду своєї моделі. Покрокова інструкція зі збирання дозволить юним будівельникам упевнено зібрати модель.
 
  • Власна Залізна людина — Фігурка Залізної людини LEGO® Marvel (76206) стане ідеальним подарунком для шанувальників броньованого Месника.
  • Культовий герой Marvel – діти збирають реалістичну копію одягненої в метал зірки фільмів Marvel із 381 деталі.
  • Все на шарнірах— усі кінцівки збірної Залізної людини шарнірні, так що діти зможуть рухати обладунки та надавати їм будь-яку позу, як справжнім.
  • Подарунок для шанувальників Marvel - це чудовий подарунок на день народження, свято або просто так для юних супергероїв віком від 9 років.
  • Портативна гра - компактна Залізна людина висотою понад 24 см ідеально підходить для практичної гри, і діти можуть брати її з собою куди завгодно.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code