ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Володар Токіо (укр.)

Артикул:515750

Ігромаг • Володар Токіо (укр.) (515750)
1398 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
515750
Бренд:
Ігромаг
Тип:
Настільна гра
Вік:
8+
Гравців:
2-6
Коробка:
260 x 260 x 70
Час гри:
30

«Володар Токіо» – це весела, компанійська, настільна гра для 2-6 чоловік, яку придумав відомий геймдизайнер Річард Гарфілд, в першу чергу знаменитий тим, що в середині 90-х років минулого століття винайшов популярну ККГ Magic the Gathering.

Отож, пророцтва багатьох блокбастерів збуваються - на прибережне місто обрушилася біда, яку не чекали. Величезні монстри з глибин космосу, океанської безодні і паралельних світів атакували величезний мегаполіс Токіо. Вони трощать хмарочоси, мнуть, немов бляшані банки, автомобілі, і люто б'ються між собою. Думаєте вам необхідно рятувати Токіо? Аж ніяк! Навпаки, кожен з гравців перетвориться на одного з монстрів, і спробує стати справжнім Володарем Токіо! Тепер ви зможете насолодитися цією грою і українською мовою! 

Правила гри досить прості, зрозумілі і логічні. Пояснити їх можна за п'ять хвилин, і буквально відразу ж зануритися в захоплюючий і азартний ігровий процес. Перед початком гри кожен з учасників отримує картонну фігурку монстра і персональний планшет з лічильниками життя і переможних балів. У центрі столу розташуйте ігрове поле із зображенням міста і двома комірками для монстрів. Збоку, в межах загальної досяжності, помістіть карти апгрейдів, фішки енергії і кубики. Мета гри - набрати 20 переможних балів, або знищити всіх суперників. Гравці роблять ходи по черзі, кидаючи кубики і перекидаючи небажані результати. Після другого перекидання потрібно застосувати всі отримані значення. Символи на кубиках приносять гравцям переможні бали, енергію і навіть виліковують рани. 
 
Дуже цікава механіка атаки - на початку гри всі монстри знаходяться на околицях міста, і, як тільки перший гравець виконає хід, він повинен зайти в Токіо, поміщаючи свою фігурку на відповідному полі. Тепер, його атаки будуть завдавати пошкодження всім суперникам, і кожен хід гравець буде також заробляти бонусні переможні бали. Але не все так просто! Перебування в Токіо має свої мінуси – володар Токіо не може лікуватися, поки він знаходиться в місті, а всі інші гравці, викидаючи символи лапи (атаки) завжди завдають пошкодження монстру в Токіо! Тому навіть протриматися одне коло стає ризиковано! У будь-який момент, після отримання ушкоджень, гравець може покинути місто, і тоді монстр, що завдав йому рани, вторгнеться в багатостраждальний мегаполіс! В кінці свого ходу гравець може витратити накопичені фішки енергії і придбати карту апгрейда із загального запасу. Карт насправді дуже багато і вони можуть суттєво вплинути на загальний хід гри. Ви можете отримати додаткові кубики, третє перекидання, ігнорування ран, додаткове життя і багато всього іншого. 

Вміст коробки:
  • 6 планшетів монстрів
  • 6 картонних фігурок + підставки
  • 6 чорних кубиків + 2 зелених
  • 66 карт
  • 50 кубиків енергії
  • 28 токенів
  • 1 поле Токіо
  • правила гри

Правила гри


Купити настільну гру Володар Токіо 515750 Ви можете натиснувши кнопку «Купити» вгорі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code