ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Ельза та крижана конюшня Нокка

Артикул:43209

LEGO® • Ельза та крижана конюшня Нокка (43209)
579 грн

Оцінити:

Артикул:
43209
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
4-8
Деталі:
53
Коробка:
191 x 46 x 141
Дата виходу:
Березень 2022

Допоможіть дітям від 4 років і старше розвинути навички конструювання за допомогою набору LEGO® Disney Крижана стайня Ельзи та Нокка (43209). Включає лісову стайню, фігурку міні-ляльки і фігурку коня LEGO. У безкоштовному додатку «Інструкції зі складання LEGO» ви також знайдете інтерактивні цифрові інструкції, які зроблять складання іграшки ще краще та простіше навіть для найменших. Ці інтуїтивно зрозумілі інструменти дозволяють дітям масштабувати, обертати та візуалізувати отриману модель.
 
Грайте, будуйте та навчайтеся.
Набір «4+» допомагає малюкам знайти впевненість у своїх силах та весело проводити час, а корисні стартові блоки забезпечують стійку основу для складання моделей. Веселощі починається зі складання іграшки, але на цьому не закінчується.
 
Веселощі для всієї родини.
З 4+ конструкторами дорослі можуть весело будувати разом із малюками. А якщо у них теж немає досвіду у збиранні конструкторів LEGO – не біда! Діти можуть взяти на себе керування збиранням за допомогою ілюстрованих інструкцій, що входять до комплекту, які крок за кроком описують процес збирання навіть для новачків.
  • Будуйте, грайте та доглядайте свого вихованця — LEGO® Крижана стайня Ельзи та Нокка (43209) пропонує безліч творчих варіантів гри для любителів тварин і фільмів Діснея.
  • Швидкі та кумедні моделі. У набір із 53 предметів входять міні-лялька Ельза, фігурка коня Нокка LEGO® та стайня. Веселощі починається зі складання моделей на стартових блоках і ніколи не закінчується.
  • Догляд за конем - набір дозволяє дітям доглядати Нокка в лісовій стайні і допомагати Ельзі з диснеївського мультфільму розчісувати і годувати його.
  • Смішні подарунки для дітей від 4 років і старше. Шанувальникам Disney сподобається цей набір, наповнений творчими варіантами ігор, натхненими диснеївським фільмом «Крижане серце», тож це чудовий подарунок для юних любителів тварин.
  • Маленька іграшка – стайня висотою близько 11 см, шириною 13 см та глибиною 6 см, і дорослі можуть побудувати її разом із малюками та грати з ними.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code