ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Туристичний похід Міккі Маус і Мінні Маус

Артикул:10777

LEGO® • Туристичний похід Міккі Маус і Мінні Маус (10777)
739 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10777
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Classic
Вік:
4-8
Деталі:
103
Коробка:
205 x 73 x 191
Дата виходу:
Червень 2022

Допоможіть дітям від 4 років розвинути навички конструювання за допомогою цього набору LEGO® ? Disney «Міккі та друзі» — « Туристичний похід Міккі Маус і Мінні Маус» (10777), до якого входять два автомобілі, дві моделі меншого розміру, дві мініфігурки та фігурка собаки LEGO. Діти можуть вирушити у захоплюючу пригоду під час кемпінгу на лоні природи.
 
Прості моделі для малюків.
Цей набір LEGO для дітей віком від 4 років і старше містить кумедні функції, які розважать дітей. Кожен із пакетиків в упаковці містить блоки, необхідні для складання всієї моделі, тому малюки зможуть швидко почати грати, а три стартові блоки полегшать їм складання іграшки.
 
Відмінна розвага для всієї родини.
Ця будівельна іграшка для дітей від 4 років принесе масу задоволення як дорослим, так і дітям. Збирати легко завдяки інструкціям на основі зображень та інтерактивним цифровим інструкціям зі збирання у безкоштовному додатку «Інструкції зі збирання LEGO». За допомогою цих інструментів діти можуть візуалізувати весь процес та зберігати свій прогрес, щоб легко повернутись до будівництва після перерви.
 
Пригоди на відкритому повітрі.
Діти від 4 років можуть грати в рольові ігри та розвивати свої будівельні навички з цим набором для кемпінгу з Міккі Маусом та Мінні Маус (10777) для любителів автомобілів та кемпінгу.
  • Весела коробка - конструктор включає автомобіль, караван, мініфігурки Міккі і Мінні Маус, фігурку Плутона LEGO®, бівуак та інші аксесуари для натхнення в дорозі.
  • Дослідіть дику природу. Цей набір LEGO® ? Disney — відмінна модель для дітей, які люблять автобудинки, подорожі та кемпінг з родиною та друзями. Завдяки цьому діти розвивають уяву та творчі здібності.
  • Відмінний подарунок для дітей віком від 4 років і старше - цей набір сподобається шанувальникам Діснеєвського Міккі Мауса, які люблять нескінченні пригоди та новинки. Здивуйте свою дитину цим творчим подарунком, який розважатиме його годинами.
  • Весілля в будь-якому місці - З автомобілем та причепом модель має розміри більше 9 см заввишки, 19 см завдовжки та 6 см завширшки. Так що ви можете легко взяти її з собою в поїздку або ще кудись.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code