ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Ярмаркові веселощі Міккі, Мінні та Гуфі

Артикул:10778

LEGO® • Ярмаркові веселощі Міккі, Мінні та Гуфі (10778)
999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10778
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Classic
Вік:
4-8
Деталі:
184
Коробка:
282 x 59 x 262
Дата виходу:
Червень 2022

Дітей віком від 4 років чекають на пригоди з цим набором LEGO® ? Disney «Ярмаркові веселощі Міккі, Мінні та Гуфі» (10778). До нього входять три атракціони, дві маленькі моделі, різні аксесуари та три мініфігурки. Діти можуть чудово провести час, будуючи та досліджуючи ярмарок, розвиваючи при цьому свої творчі здібності та уяву.
 
Швидка збірка для маленьких шанувальників парку розваг.
Цей набір LEGO для дітей віком від 4 років і старше містить багато кумедних функцій, які розважать дітей. Кожен із пакетів в упаковці містить блоки, необхідні для збирання всієї моделі, так що малюки зможуть швидко почати грати. Вони також містять стартовий блок і більші елементи, що полегшують складання іграшки.
 
Весілля для всієї родини.
Конструктор для дітей віком від 4 років – чудова розвага як для дорослих, так і для дітей. Збирати легко завдяки інструкціям на основі зображень та інтерактивним цифровим інструкціям зі збирання у безкоштовному додатку «Інструкції зі збирання LEGO». За допомогою цих інструментів діти можуть бачити весь процес та зберігати свій прогрес, щоб легко повернутися до будівництва після перерви.
  • Емоції для дітей віком від 4 років і старше — набір «Ярмаркові веселощі Міккі, Мінні та Гуфі» (10778) розвиває навички будівництва та рольових ігор, задовольняючи пристрасть дітей до пригод на ярмарку
  • Набір включає колесо огляду, американські гірки та випробувальну станцію, мініфігурки Міккі Мауса, Мінні Маус і Гуфі, 2 невеликі будівлі та ігрові аксесуари.
  • Відвідайте ярмарок — цей набір LEGO® ? Disney стане чудовою розвагою для дітей, які люблять ярмаркові площі, а також для друзів Міккі Мауса та Діснея. Крім того, це розвиває уяву та творчі здібності.
  • Відмінний подарунок - цей набір сподобається фанатам Діснеєвського Міккі Мауса, які люблять захоплюючі пригоди та новинки. Здивуйте свою дитину цим творчим подарунком, який розважатиме його годинами.
  • Разважайтесь або поставте його на полицю - висота гірки 14 см, довжина 21 см і ширина 26 см, тому набір можна брати з друзями, щоб грати з ним, або ставити в дитячій кімнаті.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code