ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Міккі та друзі - захисники замку

Артикул:10780

LEGO® • Міккі та друзі - захисники замку (10780)
1999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10780
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Classic
Вік:
4-8
Деталі:
215
Коробка:
382 x 57 x 262
Дата виходу:
Червень 2022

З цим набором LEGO® ? Disney «Міккі та друзі — захисники замку» (10780) діти віком від 4 років можуть випробувати пригоди, розвинути комунікативні навички та пограти у рольові ігри. Він включає замок з вежами, 4 невеликі будівлі, мініфігурки Міккі Мауса, Мінні Маус, Дейзі Дак і Дональда Дака, збірного дракона і фігурку коня LEGO з місцем для вершника. Усі мініфігурки вперше представлені у казкових костюмах.
 
Рольова гра в середньовічному стилі.
Цей набір LEGO для дітей віком від 4 років і більше містить безліч кумедних деталей, які розважать ваших дітей. Кожен із пакетиків в упаковці містить блоки, необхідні для складання всієї моделі, тому малюки зможуть швидко почати грати, а три стартові блоки полегшать їм складання іграшки.
 
Весілля для всієї родини.
Цей конструктор для дітей віком від 4 років стане чудовою розвагою для дорослих та малюків. Збирати легко завдяки графічним інструкціям та інтерактивним цифровим інструкціям зі збирання у безкоштовному додатку «Інструкції зі збирання LEGO», які допомагають дітям візуалізувати весь процес збирання.
  • Середньовічна розвага. Поліпшіть навички пригоди та будівництва для дітей віком від 4 років і старше з набором «Міккі та друзі — захисники замку» (10780).
  • Що в коробці? У наборі стіни замку з двома вежами, 4 маленькі моделі, включаючи стайню, 4 мініфігурки, збірний дракон, фігурка коня LEGO® та багато іншого.
  • Життя в замку — цей набір LEGO® ? Disney відмінно підходить для дітей, які люблять будувати, розігрувати ролі та нескінченні пригоди. Допомагає розвивати дитячу уяву та творчі здібності
  • Відмінний подарунок для дітей віком від 4 років і старше – цей набір сподобається фанатам Міккі Мауса, які люблять замки, драконів та новинки. Здивуйте свою дитину цим творчим подарунком, який розважатиме його годинами.
  • Іграшка та прикраса - передня частина замку та вежі мають висоту 18 см, ширину 25 см та глибину 6 см, тому вони відмінно підходять для гри або розміщення на полиці.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code