ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Фантастичні лісові істоти

Артикул:31125

LEGO® • Фантастичні лісові істоти (31125)
579 грн

Оцінити:

Артикул:
31125
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Категорія:
Істоти 3 в 1
Вік:
7-14
Деталі:
175
Коробка:
262 x 48 x 141
Дата виходу:
Березень 2022

Діти віком від 7 років можуть розігрувати чарівні історії про лісових мешканців із цим милим набором для складання «Фантастичні лісові істоти» LEGO® Creator 3 - 1 (31125). У ньому є мудра сова з головою, що крутиться, і рухливими хвостом, лапами, крилами і пір'ям, що читає їжачку книгу казок.

Іграшки «3 в 1» для веселої творчості.
З цим чудовим набором LEGO 3 в 1 діти зможуть зібрати три різні наповнені веселощами сцени. Зібравши мудру сову та їжака, вони можуть перебудувати їх на молодого оленя та кролика, перетворити його на хитру білку, що гризе жолудь, або використати 175 кубиків для створення абсолютно нової тварини.

Електронний додаток для будівельників LEGO.
Для цього ігрового набору з тваринами є інтерактивний електронний посібник зі складання, щоб зробити цей процес ще цікавішим. Інструменти для масштабування та повороту, доступні у додатку LEGO Building Instructions на смартфонах та планшетах, дозволяють дітям переглядати модель у процесі складання.

  • Три сцени з тваринами в одному наборі — з набором «Фантастичні лісові істоти» LEGO® Creator 3 в 1 (31125) діти можуть створювати історії з совою та їжаком, молодим оленем та кроликом або білкою.
  • Безчисленні варіанти гри — діти можуть вибрати свою лісову пригоду: вчити їжачка читати разом із совою, грати з молодим оленем та кроликом або шукати жолуді з білкою.
  • Рухливі моделі — у сови рухливі лапи, крила, голова та пір'я; у молодого оленя рухливі ноги та копита; кролик може рухати вухами; у білки рухливі лапки та вуха.
  • Захоплююче складання — цей набір для складання зі 175 деталей дозволить дітям віком від 7 років насолодитися захоплюючим будівництвом, а потім вирушити у чарівний ліс.
  • Грайте на ходу — висота іграшкової сови складає більше 10 см, тому цю портативну іграшку можна брати з собою в подорожі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code