ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Авто для вуличних перегонів

Артикул:31127

LEGO® • Авто для вуличних перегонів (31127)
739 грн

Оцінити:

Артикул:
31127
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Категорія:
Моделі 3 в 1
Вік:
7-14
Деталі:
258
Коробка:
262 x 61 x 191
Дата виходу:
Березень 2022

Коханці швидкісних автомобілів можуть брати участь у гонках на вулиці або на трасі з вражаючим конструктором LEGO® Creator 3 в1 Авто для вуличних перегонів (31127). Діти віком від семи років чудово проведуть час, влаштовуючи гонки на посиленому маслкарі з бічними патрубками, спойлером та дахом, що знімається.
 
Безмежне задоволення від гонок.
Цей набір LEGO® Creator 3-в-1 дозволяє дітям збирати 3 різні моделі для гри. Мускулкар для вуличних перегонів можна перебудувати на гоночний болід або спеціальний червоно-бірюзовий хот-род. Діти також можуть використовувати свою уяву та створити свою власну швидку та потужну машину.
 
Цифрова розвага для будівельників LEGO.
Ця іграшка постачається з інтерактивними цифровими інструкціями, які зроблять складання ще більш захоплюючим. Безкоштовний додаток «Інструкції зі збирання LEGO» для смартфонів та планшетів включає функції масштабування та повороту, які дозволяють дітям візуалізувати моделі, які вони збирають.
  • Три іграшки в одній. Конструктор LEGO® Creator 3-в-1 «Авто для вуличних перегонів» (31127) дарує любителям автомобілів нескінченне задоволення від гонок завдяки трьом збірним моделям: маслкара, гоночного автомобіля та хот-роду.
  • Весілля безмежне — граючи без обмежень, діти можуть брати участь у гонках на вуличних гонщиках, мчати трасою за кермом гоночного автомобіля або збирати свій власний червоно-бірюзовий хот-род.
  • Реалістичні деталі - у маслкара є бічні вихлопні труби, спойлер, турбокомпресор і дах, що знімається, у гоночного автомобіля низьке сидіння водія, а у червоно-бірюзового хот-роду великий двигун.
  • Захоплююча модель - цей конструктор із 258 деталей дозволяє любителям автомобілів віком від семи років отримувати задоволення від складання та брати участь у захоплюючих перегонах.
  • Весілля на ходу - розміри маслкара більше 6 см заввишки, 16 см завдовжки і 9 см завширшки. Це ідеальний розмір для іграшки, яку діти можуть брати з собою будь-куди.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code