ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Трактор John Deere 9620R 4WD

Артикул:42136

LEGO® • Трактор John Deere 9620R 4WD (42136)
1179 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
42136
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
8-16
Деталі:
390
Коробка:
354 x 70 x 191
Дата виходу:
Березень 2022

Діти від 8 років, яким подобаються іграшкові трактори, полюблять цей реалістичний набір Трактор John Deere 9620R 4WD LEGO® Technic (42136). Цей трактор із причепом, розроблений у співпраці з John Deere, відрізняється реалістичними функціями. У нього величезні колеса, шарнірне кермо і крісло, що повертається, в кабіні водія.

Захоплююче складання та рольова гра.
Дітям, які люблять трактори, сподобається збирати свій власний трактор John Deere. Вони чудово проведуть час, досліджуючи всі деталі моделі. Причіп трактора нахиляється, що робить його ідеальним для перевезення важких вантажів. Всюдихідні колеса дозволяють йому пересуватися будь-якою місцевістю, а буксирна скоба з додатковим шарніром дозволяє легко долати підйоми та спуски.

Відмінне введення в інженерну справу.
Моделі LEGO®Technic оснащені реалістичними рухливими деталями та механізмами, покликаними у доступній формі познайомити юних конструкторів зі світом інженерного мистецтва.

  • Просунуте збирання для шанувальників тракторів — за захоплюючим складання набору Трактор John Deere 9620R 4WD LEGO® Technic (42136) діти зможуть відкрити багато нового.
  • Співпраця дизайнерів — конструктори LEGO® тісно співпрацювали з компанією John Deere, щоб створити іграшкову модель трактора з реалістичними функціями та точними деталями конструкції.
  • Багато справжніх функцій — ця модель LEGO® Technic заснована на справжньому тракторі і оснащена кермовим керуванням, кабіною водія з кріслом, що повертається, і причепом, що нахиляється.
  • Причіп, що перекидається, для рольових ігор — іграшковий причіп нахиляється, щоби діти могли перевозити на тракторі вантажі. Всюдихідні колеса причепа дозволяють йому пересуватися різними поверхнями в дитячій грі.
  • Шарнірне кермо — цей іграшковий трактор John Deere із шарнірним керуванням рухається так само, як справжній.
  • Ідея подарунка для дітей, які люблять іграшкові трактори — цей набір для складання моделі трактора John Deere призначений для дітей віком від 8 років
  • Розміри — разом з причепом розміри цієї моделі складають більше 9 см заввишки, 35 см завдовжки і 9 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code