ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Місяцехід

Артикул:60348

LEGO® • Місяцехід (60348)
1349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60348
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Космічне агентство
Вік:
6-12
Деталі:
275
Коробка:
282 x 59 x 262
Дата виходу:
Березень 2022

Юним любителям космосу сподобається ігровий набір LEGO® City «Місяцехід» (60348), натхненний НАСА. Ровер має 12 коліс і може повертатися у будь-якому напрямку. Він також має 2 дослідні штанги та вміщує три мініфігурки астронавтів. Веселощі також урізноманітнюють уламок Місяця з метеоритом. Набір можна поєднувати з іншими космічними наборами LEGO City для нових міжзоряних пригод.
 
Конструктор LEGO для дітей віком від 6 років.
В цей набір входять докладні інструкції зі складання з ілюстраціями та цифровий посібник зі складання з безкоштовної програми «Інструкції зі складання LEGO» для смартфонів та планшетів. Це інтуїтивно зрозуміле керівництво пропонує функції масштабування і повороту, щоб діти могли розглядати модель з усіх боків.
 
Ласкаво просимо у всесвіт уяви
! Космічні набори LEGO City містять деталізовані моделі, натхненні реальними машинами, транспортними засобами та ракетами НАСА, а також мініфігурки астронавтів для творчих ігор без обмежень на основі реальних космічних місій.
  • Іграшка, натхненна НАСА, для дітей віком від 6 років і старше. Набір для складання та ігор LEGO® City «Місяцехід» (60348) відкриває нові обрії для творчості
  • Що в коробці? Усередині є все, що потрібно дітям для складання багатофункціонального місяцехіда та фрагмента метеорита Місяця, а також 3 мініфігурки астронавтів.
  • Іграшка-конструктор для творчих ігор - у місяцехіда 12 коліс, ним можна керувати у всіх напрямках і використовувати безліч інших функцій, заснованих на роботі справжнього місяцехіда.
  • Стане чудовим подарунком з будь-якого приводу. Місячний баггі LEGO® City стане чудовим подарунком на день народження, свято або будь-яке інше свято для дітей віком від 6 років.
  • Весілля в будь-якому місці - зібраний місяцехід має розміри понад 10 см заввишки, 14 см завдовжки і 10 см завширшки, тому діти завжди можуть носити його з собою.
  • Включає аксесуари для міні-фігурок LEGO®. У набір «Місяцехід» входять забавні аксесуари для творчої гри, такі як пила, лопата, планетарний сканер та шоломи.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code