ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Тренувальний центр ніндзя

Артикул:71764

LEGO® • Тренувальний центр ніндзя (71764)
1399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71764
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
7-14
Деталі:
524
Коробка:
382 x 70 x 262
Дата виходу:
Березень 2022

У наборі Тренувальний центр ніндзя (71764) є все, що потрібно фанатам NINJAGO® у віці від 7 років і старше, щоб допомогти своїм героям опанувати мистецтво Кружитцю. Вражаючий набір пропонує безліч випробувань ніндзя, включаючи ковзання з гірки, перестрибування через яму зі зміями та боротьбу з тренувальним манекеном.
 
Захоплюючі битви ніндзя.
Цей конструктор включає 3 мініфігурки для участі в запеклих дуелях: Джей з мечем, Зейн з списом і спіннером і Удав-руйнівник з мечем. Перемігши своїх супротивників та виконавши завдання, діти отримають у нагороду новинку січня 2022 року: Колекційний прапор.
 
Неймовірно творча гра для будівельників LEGO®, що включає інтерактивні цифрові інструкції зі складання, які зроблять процес ще більш захоплюючим. Безкоштовний додаток «Інструкції зі збирання LEGO» для смартфонів та планшетів включає функції масштабування та повороту для візуалізації моделей у міру їх складання. Ви також можете зберегти свій прогрес в додатку в будь-який час.
  • Інтерактивний набір — діти можуть допомогти своїм героям-ніндзя тренуватися за допомогою спіннера та захоплюючих випробувань у повному пригод наборі LEGO® NINJAGO® Тренувальний центр ніндзя (71764).
  • 3 мініфігурки. У цю іграшку ніндзя входять мініфігурки Зейна та Джея з мечами, а також удав-руйнівник із власним великим мечем. Завдяки міні-фігуркам діти можуть влаштовувати сміливі дуелі.
  • Пригоди з іграшками, що обертаються. Діти можуть помістити ніндзя в спіннер, потягнути за мотузку і подивитися, як ніндзя виконує різні завдання, наприклад, перестрибує яму зі зміями і бореться з тренувальним манекеном.
  • Колекційний прапор. Коли діти виконають свої місії, вони винагородять їх новинкою січня 2022 року: Прапор балансу, який буде розміщено в Академії ніндзя.
  • Щоб отримати більше нагород, шукайте решту прапорів у семи інших наборах NINJAGO®, включаючи Вогняного дракона Кая ЕВО (71762), Храмового ніндзя Додзе (71767) та Легендарного дракона Ллойда (71766).
  • Будуйте та грайте. Конструктор із 524 деталей дозволяє дітям віком від 7 років грати та будувати. Його можна комбінувати з храмовим ніндзя додзё, що продається окремо (71767).
  • Портативна гра - найбільша будівля в наборі має розміри більше 11 см заввишки, 5 см завширшки та 3 см завглибшки, тому віддані фанати ніндзя можуть брати його з собою куди завгодно.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code