ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Dixit UK

Артикул:085348

Ігромаг • Dixit UK (085348)
1299 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
085348
Бренд:
Ігромаг
Тип:
Настільна гра
Вік:
8+
Гравців:
3-8
Коробка:
276 х 276 х 57
Час гри:
30-60

Диксит UK  – це друге видання мовонезалежної настільної гри, яка дозволяє нам поринути в море уяви та океан фантазії. На вас чекають оновлений дизайн, окреме поле для підрахунку ваших балів та можливість зіграти ще більшим складом! Тепер ви зможете запросити сім своїх друзів, щоб вирушити у незабутню подорож у світ фантазії!
Гра містить 84 унікальні карти, кожна з яких ілюстрована французькою художницею Марі Кардуа. Кожна з цих карт маленький витвір мистецтва, створений, щоб дозволити нам мріяти і розвивати свою фантазію та навички вдягати думки в слова.

Можна сказати, що зображення на картах є світ очима дітей і дозволяють нам повернутися в дитинство і знову уявити світ таким, яким він здавався нам тоді: яскравим, загадковим, сповненим незвичайного та цікавого.
Грати в Діксіт дуже просто! Кожен раунд один із гравців стає провідним і вигадує до однієї зі своїх карт вираз або слово – асоціацію. Інші гравці намагаються підібрати на своїх картах щось схоже на цю асоціацію. Всі вибрані карти відправляються на стіл сорочкою вгору та перемішуються ведучим. Після цього вони перевертаються і викладаються в ряд.

Зате всі учасники намагаються вгадати, під яким номером у ряду ховається карта ведучого. Звичайно ж, кожен із гравців знає, яку саме він карту скинув. Їхнє завдання – заплутати решту учасників так, щоб вони вказували на неправильну карту. Адже переможні бали дістаються не тільки гравцям, які правильно вгадали карту, але й тим учасникам, чиї карти були обрані іншими.

Диксит – одна з тих ігор, які подобаються абсолютно всім: досвідченим підкорювачам стратегій і людям, які тільки знайомляться зі світом настільних ігор. Це гра, яка торкається струн у наших душах і дозволяє відкрити для себе світ фантазій.

Вміст коробки: 

  • правила
  • 84 картки
  • 8 планшетів для голосування
  • 8 дерев'яних кроликів
  • 1 ігрове поле, що складається з: 1 шкали підрахунку очок, 8 слотів для карток,1 пам'ятки гравця (для підрахунку очок)

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code