ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Міська крамниця локшини

Артикул:31131

LEGO® • Міська крамниця локшини (31131)
1799 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
31131
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Категорія:
Будівлі 3 в 1
Вік:
8-14
Деталі:
569
Коробка:
382 x 262 x 71
Дата виходу:
Червень 2022

Розігруйте забавні історії для шанувальників LEGO у віці від восьми років із набором LEGO® Creator 3-in-1 Міська крамниця локшини (31131). Набір складається з двоповерхового багатоквартирного будинку – на першому поверсі є локшина, а на другому – дивовижна квартира з терасою на даху. Задню частину багатоквартирного будинку можна відкрити, що дає дітям ще більші можливості для ігор.

Фантастичні іграшки для творчих ігор.
За допомогою цього конструктора LEGO Creator 3-в-1 діти можуть побудувати 3 різні моделі будівель. Діти можуть почати зі складання двоповерхового багатоквартирного будинку з магазином пельменів, квартирою та терасою на даху, а потім перетворити будівлю на магазин велосипедів, газетний кіоск та художню студію. Зрештою, набір можна перебудувати в ігрову кімнату з трьома ігровими автоматами. Звичайно, ви також можете побудувати щось зовсім відмінне від 569 кубиків, що входять до набору.

Цифрова розвага для будівельників LEGO.
Цей конструктор включає інтерактивні цифрові інструкції, які зроблять процес складання ще більш захоплюючим. Додаток «Інструкції зі збирання LEGO» для смартфонів та планшетів включає функції масштабування та повороту, які дозволяють дітям візуалізувати моделі, які вони збирають.

  • Три іграшки в одній. З набором LEGO® Creator 3-in-1 Міська крамниця локшини (31131) діти можуть розігрувати захоплюючі історії з трьома моделями: міським будинком, магазином велосипедів та ігровою кімнатою.
  • Нескінченні варіанти гри — фанати LEGO® можуть зібрати набір і перебудувати його у щось ще, щоб створити три різні оточення: магазин пельменів, магазин велосипедів та аркаду.
  • Відкрита модель приносить більше задоволення - задню частину багатоквартирного будинку можна відкрити, щоб побачити кімнати та поверхи. Завдяки цьому з'являється ще більше можливостей для гри.
  • Багато аксесуарів - у таунхаусі є автомат із продажу закусок та велосипед для морозива, у магазині велосипедів є дерево бонсай, а в аркаді - собака.
  • Дві мініфігурки — включає дві мініфігурки для рольових ігор у кожній будівлі у центрі міста.
  • Цей ігровий набір із 569 деталей дозволяє дітям віком від 8 років отримувати задоволення від складання. Стане чудовим подарунком LEGO® для молодих будівельників.
  • Для розваг та прикрас - багатоквартирний будинок має висоту близько 19 см, ширину 16 см і глибину 6 см, тому він може стати чудовою прикрасою для дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code