ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Битва із Зургом

Артикул:76831

LEGO® • Битва із Зургом (76831)
1349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76831
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Pixar
Вік:
7-12
Деталі:
261
Коробка:
262 x 191 x 46
Дата виходу:
Квітень 2022

Вирушайте з любителями космосу у віці від 7 років у епічну міжпланетну подорож у світ Базза Лайтера від Disney та Pixar. Це можливо завдяки творчому ігровому набору Битва із Зургом (76831), який дозволяє маленьким космічним стражам вступити у війну зі лиходієм Зургом та повернути паливний елемент разом із Баззом, Іззі та котом на ім'я Сокс.

Шанувальники нескінченних веселощів можуть відтворити сцени з оригінального фільму Базза Лайтера. Вони боротимуться зі злим імператором Зургом, іграшковим роботом з рухомими руками та ногами, використовуючи шутер Ізі та наручний лазер Базза. Цей колекційний конструктор також спонукає дітей відмовитись від сценарію та створити свої власні нові бойові історії, в яких діти дізнаються, що командна робота може перемогти лиходіїв!

  • Шанувальники Базза Лайтера тепер можуть вирушити до космосу, щоб перемогти злого робота Зурга разом із Стражами.
  • Персонажі з фільму «Розбірки Зургів» (76831) включають 2 мініфігурки, у тому числі Базза Лайтера, фігурку кота-робота LEGO®, збірного робота і рухомого робота.
  • Швидка битва. Шанувальники можуть допомогти завадити Зургу викрасти паливний елемент із космічного корабля Базза за допомогою різноманітної крутої зброї, включаючи наручний лазер, бластер та шутер.
  • Ідея подарунка для шанувальників від 7 років – подарунок на день народження для космічних новобранців, яким сподобався Базз Лайтер від Disney та Pixar – Остаточна історія народження Базза Лайтера.
  • Весілля, що швидко розвивається - збірний злий робот Зурга має висоту більше 14 см і може втілити в життя будь-яку битву.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code