ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пожежне депо та гелікоптер

Артикул:10970

LEGO® • Пожежне депо та гелікоптер (10970)
3999 грн

Оцінити:

Артикул:
10970
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Містечко
Вік:
2-5
Деталі:
117
Коробка:
480 x 378 x 112
Дата виходу:
Березень 2022

LEGO® DUPLO® Пожежне депо та гелікоптер (10970) — це великий набір, наповнений кумедними деталями та кумедними функціями, які надихнуть малюків віком від 2 років на захоплюючі ігри.

Ще один напружений день у пожежній частині.
Пожежники скочуються з гірки, застрибують у пожежну машину з ручним запуском, під рев сирен і миготливі вогні через великі двері, що обертаються. Вертоліт злітає з даху, щоб приєднатися до дій . Після роботи пожежники влаштовують тренування, а наприкінці дня з'їдають заслужену піцу і лягають спати — завтра на них чекає ще один насичений день. Набір підготовлений спеціально для дошкільнят та наповнений можливостями для гри, яка підтримує розвиток дітей та допомагає їм покращити зорово-моторну координацію, емоційну поінформованість та інші навички, а також легко познайомитися з роботою пожежників. >

Навчання через гру для малюків.
З іграшками LEGO DUPLO батьки можуть брати участь у кожному етапі розвитку свого малюка та спонукати дітей вільно грати, самовиражатися та отримувати задоволення від відкриття світу.

  • Класна пожежна станція — набір LEGO® DUPLO® Пожежне депо та гелікоптер (10970) входять милі фігурки, забавні функції та безліч способів розважитися.
  • Захоплюючі особливості - включає фігурки пожежників, пожежну машину з функцією ручного запуску, сходи, пожежний шланг, ліхтар та сирену, вертоліт та веселу пожежну частину.
  • Реалістичні деталі — цей універсальний набір включає гірку, що обертається дверцята пожежної машини, вогнетривку цеглу та інструменти для гасіння пожеж, а також ліжко, стілець, стіл, карту, піцу та багато іншого.
  • Реалістичні ігрові сценарії. На додаток до захоплюючих місій пожежної машини, діти також можуть відтворити життя та роботу пожежників у пожежній частині.
  • Розвага для малюків — цей універсальний та практичний набір дає дітям віком від 2 років багато можливостей навчатися у грі та дозволяє батькам брати участь у кожному етапі розвитку своєї дитини.
  • Для творчих дітей: цей набір для малюків має розміри понад 37 см заввишки, 48 см завширшки та 43 см завглибшки та легко поєднується з іншими іграшками LEGO® DUPLO®.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code