ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Bugatti Bolide

Артикул:42151

LEGO® • Bugatti Bolide (42151)
2099 грн

Оцінити:

Артикул:
42151
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
9-16
Деталі:
905
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Січень 2023

Надихайте дітей віком від 9 років та старших на створення власної моделі гоночного автомобіля за допомогою цього набору LEGO® Technic™ Bugatti Bolide (42151). Їм сподобається складний проект, оскільки вони створюють всі реалістичні деталі, включаючи працюючий двигун W16, кермо та двері-ножиці. Приголомшливий зовнішній вигляд автомобіля привертає загальну увагу завдяки жовто-чорній кольоровій гамі та автентичним наклейкам. Після складання та дослідження автомобіля діти можуть з гордістю демонструвати свою колекційну модель.

Відмінне введення в інженерну справу.
Набори збірних моделей LEGO Technic відрізняються реалістичним рухом та механізмами, які у доступній та реалістичній формі знайомлять юних будівельників LEGO із всесвіту інженерної справи. Нехай додаток LEGO Builder проведе вас та вашу дитину у легкій та інтуїтивно зрозумілій пригоді з конструювання. Збільшуйте масштаб і обертайте моделі в 3D, зберігайте набори та відстежуйте свій прогрес.

  • Складання для фанатів автоспорту. Дайте ентузіастам гоночних автомобілів віком від 9 років пам'ятне завдання зібрати всі деталі набору LEGO® Technic™ Bugatti Bolide (42151).
  • Ознайомтеся з деталями. Діти можуть зібрати та дослідити працюючий двигун W16, рульове управління та двері-ножиці цієї моделі гоночного автомобіля Bugatti.
  • Натхненна оригіналом — ця іграшкова модель Bugatti Bolide виконана в жовто-чорній кольоровій гамі та має наклейки, які додають завершальний штрих.
  • Подарунок для дітей віком від 9 років. Подаруйте цю модель гоночного автомобіля Bugatti дитині, яка любить гоночні автомобілі та колекційні моделі спортивних автомобілів.
  • Грайте та показуйте. Зібравши та вивчивши автомобіль, діти можуть з гордістю демонструвати свою колекційну модель.
  • Розміри — цей набір LEGO® Technic™ має розміри більше 3 дюймів (8 см) заввишки, 12 дюймів (31 см) завдовжки та 5 дюймів (13 см) завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code