ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Будівельний майданчик

Артикул:10990

LEGO® • Будівельний майданчик (10990)
2499 грн

Оцінити:

Артикул:
10990
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
2-6
Деталі:
61
Коробка:
480 x 378 x 94
Дата виходу:
Січень 2023

Розвивайте навички конструювання вашої дитини за допомогою набору LEGO® DUPLO® Будмайданчик (10990). Ця детальна іграшка заохочує гру та допомагає вам виразити себе. Діти віком від двох років можуть навчитися командній роботі, оскільки троє керують трьома машинами. Бульдозер підвозить матеріал, кран його підхоплює і переміщає до жолоба, звідки він падає прямо в бетонозмішувач. Після закінчення робіт на будівельників чекає смачна піца.

Іграшки, що розвивають для маленьких будівельників.
Цей конструктор забезпечить годинник творчої гри з безліччю цікавих елементів. Кран обертається, а його ківш відкривається та закривається. Барвиста бетонозмішувач на коліщатках дійсно обертається. Крім того, він видає три різні звуки та блимає світлом для сенсорної стимуляції. Приєднуйтесь до свого дошкільника у рольових іграх з іграшками LEGO DUPLO Town.

  • Весілля на будмайданчику — у наборі LEGO® DUPLO® Будмайданчик (10990), наповнений безліччю функцій, є три автомобілі та три фігурки для багатьох годин творчої гри.
  • В цю навчальну іграшку входять три транспортні засоби, три фігурки будівельників, відбійний молоток, лопата і піца як нагорода, коли ви закінчите.
  • Багато способів гри — рухомі елементи, такі як бетонозмішувач, що обертається або кран з ковшем, що рухається, додають грі реалізму і розвивають уяву
  • Подарунок для дітей, які люблять будівельні машини. Здивуйте маленького будівельника цим барвистим набором, який подарує годинник творчих веселощів та стимулює юний розум.
  • Розміри - Висота моделі 25 см, довжина 28 см, ширина 24 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code