ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Магічний єдиноріг

Артикул:31140

LEGO® • Магічний єдиноріг (31140)
349 грн

Оцінити:

Артикул:
31140
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Вік:
7-14
Деталі:
145
Коробка:
191 x 141 x 46
Дата виходу:
Березень 2023

Завдяки цьому конструктору 3-в-1 «Магічний єдиноріг» (31140) діти віком від 7 років зможуть потрапити у міфічну країну, де на них чекають захопливі пригоди. До набору входить іграшковий золоторогий єдиноріг із барвистим хвостом, а також знімними ногами й копитами. Його можна розташувати у двох різних положеннях: стоячи на чотирьох ногах або піднявши на задні ноги в культовій позі на райдужній підставці з набору.

Складіть різнобарвного єдинорога з кубиків LEGO®.
Магічні й таємничі пригоди не припиняться завдяки трьом різним чарівним істотам, яких можна зібрати із цим набором LEGO Creator 3-в-1 для маленьких будівельників. Вони можуть побудувати рухливу фігурку магічного єдинорога, переробити її на рухливу фігурку морського коника з підставкою на морському дні, а згодом перетворити модель на фігурку милого павича з барвистим хвостом. Діти навіть можуть використати кубики, щоб створити іншу чарівну істоту.

Додаток LEGO Builder.
Завантажуйте додаток LEGO Builder і поринайте в новий світ будівельних розваг, де діти можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати власний прогрес.

  • Три чарівні істоти в одному наборі. З набором LEGO® Creator 3in1 Magical Unicorn (31140) молоді будівельники можуть будувати та перебудовувати три різні барвисті моделі.
  • Години веселощів - завдяки трьом різним сценам у міфічній країні діти можуть насолоджуватися кумедними історіями: бігати риссю по веселці з чарівним єдинорогом, плавати з морським коником або грати з павичем.
  • Рухливі моделі - кожна з трьох істот має рухомі частини тіла: єдиноріг може рухати ногами і копитами; морський коник рухає хвостом, плавниками та головою, а павич має рухомий хвіст та очі.
  • Для розваги та прикраси — усіх цих трьох чарівних тварин можна розмістити як прикрасу: єдинорога на райдужній підставці, морського коника на підставці, що імітує морське дно, і павича на двох лапах.
  • Розваги будівництва - ця модель із 145 деталей робить будівництво розвагою для дітей від 7 років. Це чудовий подарунок на день народження чи Різдво
  • Розваги в дорозі - чарівний єдиноріг заввишки 13 см, тому ви можете грати з ним вдома або покласти його в рюкзак і взяти з собою в дорогу.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code