ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Органічний ринок

Артикул:10983

LEGO® • Органічний ринок (10983)
1099 грн

Оцінити:

Артикул:
10983
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
1.5-4
Деталі:
40
Коробка:
382 x 262 x 94
Дата виходу:
Березень 2023

Познайомте малюків із грою в покупки завдяки набору LEGO® DUPLO® My First Органічний ринок (10983). Цей чарівний фермерський ринок дозволяє дітям відтворювати реальний світ, коли вони зважують товари на вагах, розраховуються іграшковими монетами різної вартості й забирають продукти додому в чарівній текстильній торбинці.

Розвивальні іграшки, які акцентують увагу на розвагах.
Діти можуть дізнатися про рівновагу, пакуючи іграшки у вигляді редиски, полуниці, лимона й кавуна. Усі набори LEGO DUPLO створені для розвитку самовираження — у цьому наборі кожен предмет їжі має різний вираз, щоб втілити творчу гру в життя!

Практичні навчальні іграшки для малюків.
Іграшки LEGO DUPLO дарують дошкільнятам безмежні можливості для розваг, самовираження та радісного навчання. Цей набір заохочує до інтерактивної гри між малюками й дорослими, коли вони перевтілюються в ролі продавця фруктів й овочів чи покупця. Набори DUPLO дозволяють батькам і малюкам розділити цінні етапи розвитку, конструюючи йграючи разом.

  • Іграшка для ринку. Познайомте маленьких конструкторів віком від 18 місяців із задоволенням робити покупки з LEGO® DUPLO® First Органічний ринок (10983).
  • Деталізований набір для тривалого задоволення - набір включає кавун, лимон, редис і полуницю, усі з різними виразами обличчя, плюс ваги, три монети і тканинний мішечок.
  • Цікава розвага для малюків – малюки зважують їжу на вагах, розплачуються іграшковими монетами, а потім несуть продукти додому в тканинній сумці для покупок.
  • Подарунок для дітей віком від 18 місяців - вихователі, які хочуть брати участь у етапах розвитку своїх дітей, можуть подарувати цю розвиваючу іграшку малюкам, які люблять робити покупки.
  • Розміри - Ринок має висоту 20 см, ширину 15 см і глибину 15 см. Ваги мають висоту 16 см, ширину 19 см і глибину 6 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code