ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Людина-Павук і Доктор Восьминіг

Артикул:10789

LEGO® • Людина-Павук і Доктор Восьминіг (10789)
359 грн

Оцінити:

Артикул:
10789
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Категорія:
Marvel™
Вік:
4-8
Деталі:
48
Коробка:
191 x 141 x 46
Дата виходу:
Березень 2023

Познайомте юних будівельників із класичними пригодами про супергероїв з допомогою набору LEGO® Marvel Людина-Павук і Доктор Восьминіг (10789). Завдяки культовим персонажам, суперкрутому транспортному засобу й чудовим аксесуарами, цей іграшковий набір ідеально підходить для дітей віком від 4 років.

Пригоди на автомобілі в павутині з Павуком і Доктором Восьминіг.
Пригода починається з викрадення діамантів і веде дітей у нескінченну фантастичну подорож. В набір входять дві мініфігурки — Павук іДоктор Восьминіг, а також автомобіль Павука, який має два елементи павутини, що світяться в темряві. Спеціальне автомобільне шасі для початківців заохочує малюків збирати машину Павука «своїми руками». У наборі є зрозумілі інструкції у вигляді яскравого ілюстрованого посібника. Якщо хочете додати цифрових розваг, у додатку LEGO Builder є функція інтуїтивного масштабування й обертання, що дозволяє дітям, складаючи моделі, візуалізувати їх.

Розвага для всієї родини.
Набори для дітей віком від 4років — це ідеальний спосіб для дорослих розділити задоволення від конструювання з дітьми, незалежно від того, чи є малюки досвідченими шанувальниками LEGO, чи вони лиш знайомляться з кубиками LEGO.

  • Елементи, що світяться в темряві - набір LEGO® Marvel Людина-Павук і Доктор Восьминіг (10789) включає мініфігурки супергероїв і транспортний засіб, призначений для дітей віком від 4 років.
  • Культові персонажі — Містить мініфігурки Людини-Павука та Доктора Восьминіга, а також автомобіль із 2 сітками, що світяться в темряві, і цеглинку для шасі для заохочення початківців будівельників.
  • Напружена розвага - Доктор Восьминіг викрав діаманти, тож починається погоня за павуками та нескінченні пригоди.
  • Подарунок для дітей. Цей набір із початковим кубиком і простою конструкцією сприяє розвитку дітей віком від чотирьох років за допомогою нескінченних практичних і творчих ігор.
  • Розваги, де б ви не були - автомобіль має 4 см у висоту, 8 см в довжину і 4 см в ширину, тому діти можуть грати будь-де.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code