ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Святковий діснеївський потяг

Артикул:43212

LEGO® • Святковий діснеївський потяг (43212)
1679 грн

Оцінити:

Артикул:
43212
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Classic
Вік:
4-8
Деталі:
191
Коробка:
354 x 191 x 70
Дата виходу:
Квітень 2023

Зачаруйте юних шанувальників потягів віком від 4 років іграшкою, про яку говоритимуть усі. У набір LEGO® ǀ Disney Святковий діснеївський потяг (43212) входить станція, паротяг, 3 потяги-острови й шість мініфігурок LEGO: Міккі Маус, Мінні Маус, Ваяна, Пітер Пен, Дзинь-Дзинь і Вуді. Разом із дітьми ви можете насолоджуватися зрозумілими будівельними пригодами з допомогою додатка LEGO Builder, чиї інструменти для масштабування й обертання дозволяють малюкам, складаючи моделі, візуалізувати їх.
 
Створюйте, фантазуйте, розвивайтеся.
Цей набір для дітей віком від 4 років дарує дітям упевненість завдяки досвіду цікавої гри, в той час як кубики для початківців забезпечують малюкам надійну основу для будівництва. У кожній торбинці є персонаж, тож діти можуть одразу почати грати й повернутися до складання набору пізніше.
 
Розваги для всієї родини.
Набори для дітей віком від 4 років дозволяють дорослим розділити розваги з дітьми. Якщо дорослі теж новачки в конструкторах LEGO, не хвилюйтеся — діти можуть взяти все під свій контроль, адже цей набір містить інструкції в картинках, зрозумілі навіть тим, хто тільки вчиться читати.
  • Збирай, грай, святкуй - відсвяткуй 100-річчя Disney з LEGO® Disney: Disney Fun Train (43212) для фанатів у віці від чотирьох років і старше.
    Швидкі веселощі. Цей набір з 200 деталей включає локомотив і 3 потяги-острова, залізничну станцію, 6 мініфігурок LEGO® і безліч аксесуарів для створення історій. У кожному пакеті знаходиться персонаж, тому веселощі можуть початися дуже швидко.
  • Веселощі в поїзді - цей набір спонукає дітей, які люблять поїзди, повністю зануритися в складання та гру. Кожна платформа містить функції або приховані елементи, які можуть виявити діти під час гри.
  • Для гри та прикраси - повністю зібраний поїзд має висоту 12 см, довжину 44 см та глибину 5 см. Після того, як веселощі закінчаться, він стане чудовою прикрасою дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code