ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Будинок «Вперед і вгору»

Артикул:43217

LEGO® • Будинок «Вперед і вгору» (43217)
2249 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
43217
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Pixar
Вік:
9-14
Деталі:
598
Коробка:
262 x 382 x 70,5
Дата виходу:
Квітень 2023

Пригода чекає на шанувальників Disney віком від 9 років завдяки цьому веселу будиночку від LEGO® ǀ Disney•Pixar «Вперед і вгору» (43217). Набір, про який говоритимуть усі, містить детальну секцію культового будинку з димарем і повітряними кульками, дві мініфігурки LEGO, фігурку собаки LEGO, рюкзак дослідника дикої природи й книгу пригод. Діти також можуть насолоджуватися легкою та зрозумілою будівельною пригодою з допомогою додатка LEGO Builder, який дозволяє масштабувати й обертати моделі в 3D,зберігати набори й відстежувати власний прогрес.
 
Спогади, що складаються.
Цей набір, створений за мотивами мультфільму «Вперед і вгору» від Disney•Pixar, сподобається шанувальникам мультфільму й старшим дітям завдяки великій кількості деталей і цікавому процесу складання. Призначений для гри й демонстрації, набір надихає на фантастичні пригоди й може зайняти почесне місце на полиці, коли гра закінчиться.
 
Культові персонажі.
До набору входять дві мініфігурки LEGO — Карл Фредріксен і Рассел, а також фігурка собаки Дага. Цей конструктор найвищої якості стане чудовим подарунком для дорослих шанувальників  мультфільму «Вперед і вгору» чи дітей старшого віку, які хочуть долучитися до найпопулярнішого тренду.
 
  • Безкінечне натхнення — подаруйте любителям кіно чи дітям, які люблять пригоди, набір LEGO® ǀ Disney та Pixar Get Up Fairy House (43217), наповнений багатьма цікавими деталями.
  • Творчість у коробці. Цей набір з 598 предметів включає частину будинку з повітряними кулями, різні кімнати та функції, 2 мініфігурки, фігурку вихованця LEGO® та безліч ігрових аксесуарів.
  • Улюблені персонажі. У набір входять міні-фігурки LEGO® Карла Фредріксена та Рассела від Disney та Pixar, а також фігурка собаки Дага для незліченних пригод на землі чи в повітрі.
  • Вражаючий подарунок для дітей віком від дев'яти років і більше. Любителі пригод Disney та Pixar будуть у захваті від цього будівельного набору, заснованого на культовому фільмі, який дає волю їхній уяві.
  • Безмежні веселощі - висота будиночка 27 см, ширина 15 см і глибина 11 см, тому він ідеально підходить для повсякденних ігор та прикраси дитячої спальні.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code