ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Базова пластина білого кольору

Артикул:11026

LEGO® • Базова пластина білого кольору (11026)
349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
11026
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Classic
Вік:
4+
Деталі:
1
Коробка:
256 x 271 x 10
Дата виходу:
Квітень 2022

Закладіть основу для необмеженої творчої гри із білою базовою пластиною LEGO® Classic (11026). Цей високоякісний конструктор LEGO 25 x 25 см із візерунком із виступів 32 x 32 забезпечує основу, на якій діти можуть створювати пейзажі, будувати, грати та демонструвати свої іграшки.

Ідеально підходить для творчих ігор.
Заохочуйте будівельників LEGO досліджувати нескінченні можливості будівництва, від замерзлих озер до арктичних пейзажів, від сонячних лижних трас до зимових чудес. Високоякісна опорна плита має відмінну адгезію, тому кубики LEGO, побудовані на ній, утримуються з усіх боків — навіть у перевернутому вигляді! А коли веселощі закінчаться, діти зможуть легко пересувати свої конструкції, не турбуючись про те, що щось перекинеться. Базова плита також дозволяє будівельникам демонструвати свої витвори.

Розвиваючи ключові навички, набори LEGO Classic дозволяють дітям висловлювати свої емоції та грати без обмежень. Створюючи та винаходячи моделі, діти тренують свої навички вільного мислення та вирішення проблем.

  • Місце для творчих ігор — базова пластина з виступами 32 x 32 дозволяє збирати безліч різних моделей LEGO®.
  • Міцність та надійність — 1024 рівномірно розташованих виступів надійно утримують моделі LEGO® на дошці.
  • Світ, повний творчих можливостей — діти можуть побудувати все, що можуть уявити — від замерзлих озер до арктичних пейзажів, від сонячних лижних трас до зимових чудес.
  • Подарунок на будь-який випадок: біла опорна пластина LEGO® Classic (11026) стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або будь-яке свято для дітей віком від 4 років та старше.
  • Ідеально підходить для творчих ігор — розміри пластини приблизно 25 x 25 см, так що у вас достатньо місця для збирання та демонстрації ваших моделей.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code