ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пригоди на природі

Артикул:10997

LEGO® • Пригоди на природі (10997)
2179 грн

Оцінити:

Артикул:
10997
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
2-5
Деталі:
37
Коробка:
262 x 191 x 72
Дата виходу:
Червень 2023

Наповніть ігрове дозвілля годинами радісного навчання завдяки набору LEGO® DUPLO® ? Disney Міккі і його друзі. Пригоди на природі (10997). Наповнений творчими завданнями, цей веселий конструктор допоможе малюкам віком від 2 років навчитися стійкості й командній роботі, приєднавшись до диснеївської Дейзі Дак та її племінників у насиченому пригодами поході. Набір конструктора для розвитку уяви Малюки вирушають у пригоди на свіжому повітрі разом із Дейзі Дак і Крячик, Квачик і Кручик у фургоніна колесах. Вони знаходять карту скарбів і пливуть річкою на каное повз хиткий міст, який загрожує падінням валуна у воду. Вони знаходять скарб за іграшковим водоспадом, який можна створити, а потім розпалюють багаття і затишно влаштовуються в наметі. Опановуючи життєві навички Малюки розвивають дрібну моторику, складаючи цей навчальний конструктор. Розігруючи сімейні сюжети, діти вчаться співпереживати, самовиражатися та співпрацювати, а батьки можуть розділити етапи розвитку, приєднуючисьдо насиченої гри.

  • Конструктор для пригод на свіжому повітрі розвиває навички — діти віком від 2 років розвивають самовираження і дрібну моторику, складаючи, навчаючись і граючи з цим тематичним диснеївським набором «Пригоди на природі» (10997).
  • Безліч знайомих облич — у набір входить каное, фургон на колесах і текстильний намет, а також чотири диснеївські фігурки LEGO® DUPLO®: Дейзі Дак і племінники Крячик, Квачик і Кручик.
  • Сюжетний іграшковий конструктор, наповнений творчими завданнями — дітям є чим зайнятися: водіння іграшкового будиночка на колесах, встановлення намету, полювання за скарбами або плавання на каное під підвісним мостом.
  • Конструктор, що розвиває уяву — карта скарбів, путівник для юних бабаків та багаття, які є лише деякими елементами, що допоможуть вам у створенні творчих історій.
  • Подаруйте години радісного навчання — порадуйте маленьких шанувальників усесвіту Disney, подарувавши їм цей розвивальний конструктор, який вчить малюків віком від 2 років працювати в команді, бути сміливими й стійкими.
  • Розміри — міст, що складається, сягає понад 14 см заввишки, 23 см завширшки й 7 см завглибшки; будинок на колесах — 9 см заввишки, 14 см завдовжки й 7 см завширшки.
  • Цифрові інструкції з конструювання — додаток LEGO® Builder містить цифрову версію інструкцій з конструювання, що входять до набору.
  • Навчання у формі гри — усі набори LEGO® DUPLO® майстерно розроблені з використанням захопливих сюжетів, безлічі кольорів, різноманітних персонажів і великої кількості деталей для того, щоб ваші малюки отримали заохотливі ігри.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code