ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кубики Історій Рорі: Класика

Артикул:ASMRSC301EN

Asmodee • Кубики Історій Рорі: Класика (ASMRSC301EN)
499 грн

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
ASMRSC301EN
Бренд:
Asmodee
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
  • Гра для вечірки
  • Настільна гра для всієї родини
Вік:
6+
Гравців:
1-12
Коробка:
90 x 150 x 25
Час гри:
15+
Дата виходу:
Січень 2020

Гра безмежної уяви та нескінченних історій! Комбінуйте предмети, персонажів, місця та тварин, щоб створювати унікальні історії та ділитися ними! 

Пропонуємо вашій увазі гру, яка надзвичайно весела, і яка загострить вашу кмітливість та відточить вашу уяву. 54 зображення були розроблені Рорі О'Коннор з Ірландії, тренером з креативності та творчого вирішення проблем. Їх можна використовувати для пошуку відповідей або рішень у непрямий та винахідливий спосіб.

Кожен кубик має 6 зображень або іконок, загалом 54 різноманітні зображення, інкрустовані вручну, які можна змішувати більш ніж 10 мільйонами способів. Ви кидаєте всі 9 кубиків, щоб згенерувати 9 випадкових зображень, а потім використовуєте їх, щоб придумати історію, яка починається зі слів "Одного разу..." і використовує всі 9 елементів як частину вашої розповіді.

Грайте в цю гру для одного або декількох гравців, або як гру для вечірки для трьох або більше. Або ж грайте в гру-імпровізацію, де кожен гравець додає свою частину історії, продовжуючи з того місця, де зупинився попередній. Отримуйте очки за швидкість, винахідливість, уяву, драматизм і гумор.
Як головоломка, кубики дійсно дадуть волю вашій уяві. Ви практично відчуєте, як танцюють обидві сторони вашого мозку. Завдання: Складіть 9 кубиків у квадрат 3х3. Тепер розгляньте кубики в будь-якому ряду і поверніть їх так, щоб їхні вершини мали щось спільне. Зробіть це для всіх 3 рядів. Поясніть свій вибір або попросіть іншого гравця визначити спільний елемент. Більше ніж одна відповідь може бути правильною, і є тисячі можливих комбінацій.

Кубики Історій Рорі рекомендовані для дітей старше 6 років, хоча цікаво спостерігати, як молодші діти створюють комбінації з кубиками та вигадують історії.

Кубики Історій Рорі (Rory Story Cubes) повертаються в цій новій екологічно чистій упаковці без пластику. Розміщені в жерстяній коробці кубики Історій Рорі ідеально підходять для розповідання історій, куди б ви не пішли. Візьміть їх у подорож, до школи, кемпінгу чи навіть у ресторан і розкажіть історію, поки чекаєте.

 

Вміст коробки:

  • 9 кубиків
  • кругла бляшана коробка для кубиків.
  • правила гри англійською мовою  (правила гри українською мовою знайдете за QR-кодом на коробці або на нашому сайті)

 

Правила гри


Обговорити (0)  
З цим товаром ми рекомендуємо
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code