ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Весела випічка з Кексиком

Артикул:10785

LEGO® • Весела випічка з Кексиком (10785)
349 грн

Оцінити:

Артикул:
10785
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Gabby's Dollhouse
Вік:
4-8
Деталі:
58
Коробка:
157 x 141 x 45
Дата виходу:
Серпень 2023

Потіште шанувальників серіалу «Ляльковий будиночок Ґаббі» від DreamWorks Animation завдяки набору LEGO® Весела випічка з Кексиком (10785), у якому містяться кумедні персонажі й аксесуари для дітей віком від 4 років.
Творча випічка на кухні Ґаббі.
Діти приєднуються до Ґаббі й Кексика на кухні, де відбувається безліч цікавого. У наборі є міксер і такі інгредієнти, як збиті вершки, фрукти й шоколад, а також духовка у формі кота-шеф-кухаря. Великий багатоярусний торт має верхню частину, що обертається, яку діти можуть прикрасити смаколиками, зокрема завихренням глазурі, фруктами, шоколадом і двома золотими зірками. Із стартовою формочкою для торта для початківців діти швидко відчують радість від творчого конструювання. Коли гра закінчується, всі аксесуари ховаються у великий торт до наступної гри.
У набір входить яскрава ілюстрована інструкція, а в додатку LEGO Builder — зрозумілі інструменти для масштабування та обертання.
Розвага для всієї родини.
Набори для дітей віком від 4 років — ідеальний спосіб для дорослих розділити задоволення від конструювання з дітьми, незалежно від того, чи є малюки досвідченими шанувальниками LEGO, чи вони лиш знайомляться з кубиками LEGO.

  • Ляльковий будиночок Ґаббі — LEGO® Весела випічка з Кексиком (10785) сповнений творчих розваг на кухні для дітей віком від 4 років.
  • Популярні персонажі — у набір входять мінілялька Ґаббі, фігурка Кексика, маленька кухня з мискою для змішування, інгредієнтами й іншими компонентами, а також величезний торт із декором і верхньою частиною, що обертається.
  • Творча випічка — із інгредієнтами для змішування, духовкою у вигляді кота-шеф-кухаря й величезним тортом, який можна прикрасити смаколиками,діти залюбки розігруватимуть фантастичні історії на веселій кухні Ґаббі.
  • Веселі розваги для дітей — завдяки кубику для початківців і простим будівельним крокам набори LEGO® для дітей віком від 4 років зміцнюють навички розвитку дітей і знайомлять їх із творчим будівництвом.
  • Портативна гра — великий торт сягає понад 6 см заввишки, 6,5 см завширшки й 6,5 см завглибшки, і він також відкривається, щоб усі аксесуари набору можна було сховати всередині.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code