ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Дім-Аксолотль

Артикул:21247

LEGO® • Дім-Аксолотль (21247)
1049 грн

Оцінити:

Артикул:
21247
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
7-14
Деталі:
242
Коробка:
262 x 191 x 72
Дата виходу:
Серпень 2023

Запропонуйте гравцям Minecraft® практичні підводні пригоди за участю одного з найчарівніших створінь гри — аксолотля. LEGO® Minecraft Дім-Аксолотль (21247) переносить творче конструювання та фантастичні дії Minecraft у реальний світ для гравців віком від 7 років.

Пригоди із чарівними аксолотлями з Minecraft.

Діти використовують свої навички гри в Minecraft, щоб побудувати величезний, яскравий будинок у формі популярного аксолотля. Потім вони приєднуються до підводного дослідника і вирушають у нескінченні пригоди з дельфіном, який шукає скарби, голкочеревною рибою, двома дорослими аксолотлями, аксолотлем у відрі й захованою скринею зі скарбами. Знімний дах моделі відкриває легкий доступ до мебльованого інтер?єру з плавильною піччю та губкою для всмоктування витоків води. Однак у разі підводного зомбі, гравці повинні схопити меч і приєднатися до аксолотлів, аби захистити свою глибоководну базу. Якщо хочете додати цифрових розваг, будівельники можуть масштабувати, обертати набори в 3D і відстежувати прогрес, використовуючи веселий, зрозумілий додаток LEGO Builder. 

  • Культовий набір Minecraft® - LEGO® Minecraft Дім-Аксолотль (21247) - це підводна база, яку можна будувати з класичними елементами Minecraft і екшеном.
  • Відомі персонажі — набір містить фігурки Minecraft®: підводного дослідника, потопельника, дельфіна, рибу-фугу, двох дорослих аксолотлів і аксолотля у відрі.
  • Внутрішні ігрові теми – діти побудують будинок у формі аксолотля, де вони зможуть шукати скарби, битися з ворогами та піклуватися про милих ігрових істот.
  • Подарунок для гравців Minecraft® - подаруйте цей практичний набір дітям віком від семи років на дні народження, свята чи будь-яку подію.
  • Розширена гра - набір має висоту 10 см, ширину 17 см і глибину 14 см і з’єднується з іншими наборами LEGO® Minecraft® (продаються окремо).

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code